Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Érkezik a TabS8 Ultra méltó utódja

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-04-2023 06:59 PM)
207 Megtekintések
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások

A telefonoknál egyértelmű, hogy az Ultra azoknak készül, akik a legtöbbet és a legjobbat akarják kezük ügyében tudni abból, amit a Samsung kínálni tud.
A tabletek előrendelése időszakaiban lássuk be, hogy rengeteg lehetőséget adott az S8 Ultra azoknak akik akár notebookjuk helyettesítésére kerestek táblagépet.
Érv mellettük a hordozhatóság, a szuper kijelző és az S Pen képességei.
A legszebb az egészben, hogy még javában pörög az S8-as széria és máris felröppentek a hírek az S9 széria érkezéséről,mint általában egy megbízható forrás által.
A hírek a Sammobile-on elérhetőek és mindenki elolvashatja ITT!

Ultravékony szokás szerint, de hatalmas és még magasabb teljesítményű tablet lesz a Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.
Ice Universe, a rangos szivárogtató leleplezte a Samsung legprémiumabb tablet néhány alapvető jellemzőjét.Méretileg nem kell már nagyobb fizikai mérettel számolni, hiszen az előző szériából már kiderült, hogy tökéletes a kialakítása a készüléknek, azonban viszont 11 grammal nehezebb lesz, egész pontosan 737 grammot fog nyomni.
A Samsung prémium tablete továbbra is tehát a megszokott 14,6 colos AMOLED kijelzővel áll majd a rendelkezésre, a 120 Hz-es panelen összesen 2960 x 1848 pixeles felbontással büszkélkedhet.
A szivárogtatás azt is megerősítette, hogy a táblagép belsejébe 11 200 mAh-s akkumulátorral jelenleg meg, amit 45 wattos gyorstöltéssel tölthetünk majd.

Samsung-Galaxy-Tab-S9-Ultra-specs-header-e1680812654962.jpg

Ami mindenképpen fő újítás lesz, az a Galaxy Tab S9 Ultrát hajtó hardver, jelen esetben egy Snapdragon Gen 2 processzor, mégpedig a For Galaxy variáns, amit kizárólag a Samsung használ, és emelt órajelű CPU-val, illetve grafikus vezérlővel büszkélkedhet az eredeti processzorhoz képest.
A chipset mellé akár 16 GB LPDDR5X RAM is kerülhet az összeszerelés során.
De mindez eddig csak elmélet és teljesen nem 100%-os biztosak az infók.
Már a készülékek során is kiderült, hogy az új processzor eléggé nagy húzóerő esz készülékváltás megfontolásánál.

A Galaxy Tab S9 Ultra külső borítása megfelelhet az IP67 vagy IP68 besorolás követelményeinek, elsőként a prémium Galaxy tabletek történetében.

Ti várjátok már az új tableteket?

Adri

9 Válaszok
GyulusA
Black Belt 
Beállítások

Gen2 már bizonyított 8 és 12 GB konstrukcióban is, kíváncsian várom az eredményt, ha esetleg 16-tal párosulna. Megfűszerezve még 6 GB virtuális RAM-mal.

Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Uhh bátor de nem lehetetlen
0 tetszik
Danny_M
Navigator
Beállítások
Én kíváncsian várom, hogy milyen lesz mind külsőleg mind belsőleg, de egyenlőre megfelel az S7fe is :smiling-face:
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Még én is S7et használok és teljesen meg vagyok vele elégedve...tabletet szerintem nem vált olyan gyakran az ember
Danny_M
Navigator
Beállítások
Igen mondjuk én nemrég vettem meg szoval tényleg nem tervezem lecserélni egyhamar, az s7nek milyen panelje van csak mert az enyémmel nem vagyok maradéktalanul megelégedve
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Az S7 FE-nek TFT sajnos
0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Már ideje, hogy megérkezzen az új kiadás!

Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Elég várós a történet
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Amúgy egy nagyon jó eszköz már az s8 ultra is de valahogy számomra, még mindig közelébben nincs egy laptopnak használhatóság szempontjából. Bár látok olyan területeket ahol előnyösebb mint egy lapos.

0 tetszik