Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung okos tv nem játssza le az internetes videa videa filmeket

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-09-2022 05:16 PM)
36668 Megtekintések
Jani
Apprentice
Beállítások

Samsung okos tv kb 1 hónapja nem játssza le az internetes videa videa filmeket. Már kipróbáltam mindent. 1.Újra indítottam a teljes rendszert. 2 kihúztam a tv fél órára de akkor sem. 2 próbáltam wifin, kábelen de még mobil nettel is sehogy sem játssza le az online filmeket. 

Ugrás a megoldásra
szofi76
First Poster
Beállítások
Én három hónapja vettem samsung tv-t
Ebből kettő hónapot ment rajta a videa vagy bármilyen online film!
Szóval nem értem hogy miért ilyen kevés ideig megy az online filmlejátszás????
0 tetszik
Katica73
First Poster
Beállítások
Szia nekem pár hónapja lejátszotta ...most nem úgyhogy a Vide variált valamit...
0 tetszik
Members_h4EEJDR
First Poster
Beállítások

már 4 napja van ez igy

0 tetszik
hifizoli
First Poster
Beállítások
Ugyanez a helyzet a panasonic tv-nél is . Nem támogatja már a videát. Valaki talált már rá megoldást ?
0 tetszik
Csabi25
First Poster
Beállítások
Üdv, nekem is Samsung tv van nálam le játsza a filmeket de van ilyen pillanat meg állások , olyan mint ha laggolna a film lejátszás ,
0 tetszik
Panellakó
First Poster
Beállítások
Tv készülék ,gyártastól számitva(nem a vásárlástól)csak öt évig támogatja a videa lejátszást!!!
0 tetszik
Members_h4EEJDR
First Poster
Beállítások

Nem értek egyet a  másik szobában ugyan az a tv mindent lejátssz.

0 tetszik
Paptim
First Poster
Beállítások
Se samsung tv,se laptop,csak az asztali gép es a telefon játsza le . Mire van kitalálva az okos tévé? Mire is tervezték? Veszek majd egy okos hűtőt egy darabig hüti a tejet,utána kiderül nem arra találták ki?
0 tetszik
EverRed
First Poster
Beállítások
Szánalmas az egész, hogy elhitetik velünk, hogy 200-300 (es feljebb mar nem is mondom) ezerert egy "okos" tv-t kapunk amin olyan az internethozzaferes, mint akar egy pc-n. Hat valahol mi csinaljuk magunkkal ezt.. ha senki sem venne, vajon mi tortenne? 🤔
0 tetszik
okostojás
Student
Beállítások
De énse veszek egydarabig tökéletes volt.De 1 éve megse mukan semit nem csinál.Pedig a filmek legtöbje a videán van.