Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung okos tv nem játssza le az internetes videa videa filmeket

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-09-2022 05:16 PM)
36414 Megtekintések
Jani
Apprentice
Beállítások

Samsung okos tv kb 1 hónapja nem játssza le az internetes videa videa filmeket. Már kipróbáltam mindent. 1.Újra indítottam a teljes rendszert. 2 kihúztam a tv fél órára de akkor sem. 2 próbáltam wifin, kábelen de még mobil nettel is sehogy sem játssza le az online filmeket. 

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Az általad leírt jelenség normális, az okostévék böngészője nem efféle tevékenységekre van elsősorban optimalizálva, így megeshet hogy nem minden környezetben képesek támogatni az online videolejátszókat.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
30 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Az általad leírt jelenség normális, az okostévék böngészője nem efféle tevékenységekre van elsősorban optimalizálva, így megeshet hogy nem minden környezetben képesek támogatni az online videolejátszókat.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
sgdndjdbdk3
Navigator
Beállítások
Nekem is samsung okos tv van nekem valamiert ez meg nem okozott bajt, mindig lejatsza
hoakos
Explorer
Beállítások

Vannak régebbi/újabb Samsung TV-k, amelyek beépített internet böngészőjében le lehet játszani a videa.hu tartalmakat is, és vannak mások, amelyekkel nem lehet.

Arra lennék kíváncsi, hogy tudom a Smart Hub-os modellekben lecserélni a beépített internet böngészőt, vagy mellé telepíteni egy másikat.

lásd:
https://eu.community.samsung.com/t5/tv/videa-bet%C3%B6lt%C3%A9s/m-p/1476153#M822

https://eu.community.samsung.com/t5/fogyaszt%C3%B3i-elektronika/tizen/m-p/1983769#M198

0 tetszik
Diandra
First Poster
Beállítások

Nekem 2 héttel ezelőttig mindent lejátszott videa, sorozat.EU de azóta semmit…

van valakinek ötlete? 

0 tetszik
vegita1999
First Poster
Beállítások
Nekem is ez a problémám, nem jatsza le a videat, mit lehet tenni?
0 tetszik
Csöni02
First Poster
Beállítások
Nekem sem játsza már le.Nem is tudom frissíteni,vagy mást telepíteni mellé.Az biztos hogy samsungot sem veszek többé.Rengeteg felhasználói problémám volt vele az elmúlt években.
0 tetszik
Durva
First Poster
Beállítások
Sziasztok kB 2 éve chromecast ot használok régebbi samsung tv.vel nekem csak 2 napja kezdte a többiek által leírt videa lejátszási problémát eddig tökéletesen ment . Sikerült valakinek megoldania a problémát? Az összes többilejátszò működik pl YouTube. HBO. Disney csak videa nem.Köszi a segítséget
Jani
Apprentice
Beállítások

Én beszéltem a Samsung képviselőjével azt mondta hogy vegyek új Samsung tv és megint lesz Videa 2-3 évig. Mondtam neki hogy soha többé nem kell Samsung tv

0 tetszik