Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung kisokos #1

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-07-2020 10:32 PM)
562 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ahogy ígértem az egyik bejegyzésemben itt , elhoztam nektek a Samsung kisokos első részét, amiben a Music Share funkciót fogom bemutatni nektek.

Ezekre a kérdésekre fogtok választ kapni:

• Mire jó ez az alkalmazás?
  • Hol kapcsolható be?
  • Hogyan kell használni?
  • Hétköznapokban hol tudjuk használni?
  • Milyen eszközökön érhető el?

Ezzel a funkcióval könnyedén megoszthatjuk ismerőseinkkel, barátainkkal azt a zeneszámot, amit meg akarunk nekik mutatni. Kényelmes, mivel nem kell párosítani az eszközöket, egyszerűen csak engedélyezni kell a Zene megosztás fület. Ha valaki sokat hallgat zenét és a baráti társaságával szeretni megosztani ezeket, akkor biztosan értékelni fogja, ezt a funkciót! 

Névtelen.png

A képen látható a bekapcsolás menete:

1. A legördülő sávban nyomjunk rá a Music Share ikonra
  2. Olvassuk el a leírást és tájékozódjunk a használatról
  3. Kapcsoljuk be a bluetooth eszközt és válasszuk ki azt, amelyikre csatlakozni szeretnénk

Ha a legördülő sávban nem találjuk meg automatikusan a MusicShare ikont, akkor a jobb felső sarokban rámegyünk a három pontra és ott a Gombok Sorrendjére, ahol megtalálhatjuk, ha kompatibilis az eszközünk, ezzel a funkcióval. 

Névtelen1.png

Beállítások:

• Beállíthatjuk, hogy kikkel szeretnénk megosztani a tartalmakat a képen látható módokon
  • kitudjuk választani, hogy a készülék megkérdezze-e minden csatlakozásnál, hogy engedélyezni szeretnénk-e a kapcsolódást
  • Továbbá beállíthatjuk, hogy milyen időtartamon belül válassza szét az eszközöket az alkalmazás, ha nincs lejátszás

Ez hétköznapokban akkor lehet például hasznos, ha egy baráti társaságban zenéket hallgattok és egy Bluetooth hangszóró van csak a közelben, nem kell mindenkinek külön-külön a hangfalra csatlakoznia.

Emellett itt van egy Samsungos saját példa:

https://www.youtube.com/watch?v=o2_unCVfZPY&feature=emb_title 

Ez a funkció elérhető minden olyan eszközön, ami megkapta a Samsung One UI 2.1-es frissítését.

Eddig a Samsung Galaxy S9-S10 széria, S20 széria, Note 9-10 széria, A71, A51 

Samsung Galaxy FLIP és Samsung Galaxy FOLD!

Remélem tudtam segíteni nektek a használatban!

Szerintetek hasznos lehet a mindennapokban ez a kis „okosság”?

Mit tudnátok még elkepzelni, milyen fejlesztéseket lehetne még készíteni, hogy a közösségi zenehallgatás tovább fejlődhessen? 

Szerintem jólenne egy olyan funkció, ami az NFC-t használja, és telefon összeérintéssel vohetjük át az adott zene számot, amit hallgatunk!

Ha kérdésetek lenne még az adott funkcióval kapcsolatban, csak írjátok meg !

Szép napot nektek!

Üdv AndrasK

2 Válaszok
MarciK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Tök jó kis funkció ez!

Egyszer már használtam is, a kíváncsiság kedvéért. Tetszik, tud hasznos lenni!

0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Én is már leteszteltem ezt az új funkciót!

Kényelmes a használata és sokkal egyszerűbb így a megosztás!

Üdv.:

AnitaI.