07-07-2020 10:32 PM – szerkesztés: 21-07-2020 10:59 AM
Sziasztok!
Ahogy ígértem az egyik bejegyzésemben itt , elhoztam nektek a Samsung kisokos első részét, amiben a Music Share funkciót fogom bemutatni nektek.
Ezekre a kérdésekre fogtok választ kapni:
Ezzel a funkcióval könnyedén megoszthatjuk ismerőseinkkel, barátainkkal azt a zeneszámot, amit meg akarunk nekik mutatni. Kényelmes, mivel nem kell párosítani az eszközöket, egyszerűen csak engedélyezni kell a Zene megosztás fület. Ha valaki sokat hallgat zenét és a baráti társaságával szeretni megosztani ezeket, akkor biztosan értékelni fogja, ezt a funkciót!
A képen látható a bekapcsolás menete:
Ha a legördülő sávban nem találjuk meg automatikusan a MusicShare ikont, akkor a jobb felső sarokban rámegyünk a három pontra és ott a Gombok Sorrendjére, ahol megtalálhatjuk, ha kompatibilis az eszközünk, ezzel a funkcióval.
Beállítások:
Ez hétköznapokban akkor lehet például hasznos, ha egy baráti társaságban zenéket hallgattok és egy Bluetooth hangszóró van csak a közelben, nem kell mindenkinek külön-külön a hangfalra csatlakoznia.
Emellett itt van egy Samsungos saját példa:
https://www.youtube.com/watch?v=o2_unCVfZPY&feature=emb_title
Ez a funkció elérhető minden olyan eszközön, ami megkapta a Samsung One UI 2.1-es frissítését.
Eddig a Samsung Galaxy S9-S10 széria, S20 széria, Note 9-10 széria, A71, A51
Samsung Galaxy FLIP és Samsung Galaxy FOLD!
Remélem tudtam segíteni nektek a használatban!
Szerintetek hasznos lehet a mindennapokban ez a kis „okosság”?
Mit tudnátok még elkepzelni, milyen fejlesztéseket lehetne még készíteni, hogy a közösségi zenehallgatás tovább fejlődhessen?
Szerintem jólenne egy olyan funkció, ami az NFC-t használja, és telefon összeérintéssel vohetjük át az adott zene számot, amit hallgatunk!
Ha kérdésetek lenne még az adott funkcióval kapcsolatban, csak írjátok meg !
Szép napot nektek!
Üdv AndrasK
dátum: 08-07-2020 08:47 AM
Szia!
Tök jó kis funkció ez!
Egyszer már használtam is, a kíváncsiság kedvéért. Tetszik, tud hasznos lenni!
dátum: 31-07-2020 02:16 PM
Szia Andris!
Én is már leteszteltem ezt az új funkciót!
Kényelmes a használata és sokkal egyszerűbb így a megosztás!
Üdv.:
AnitaI.