Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy S22 akció

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-11-2022 08:14 PM)
220 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Az idei év egyik csúcssorozata a Samsung Galaxy S22 széria, ami nagyon jó eladási számokat hoz világszerte, ami nem véletlen, hiszen a készülékek csúcsminőségűek, emellett a három tagból biztosan mindenki talál számára megfelelő kivitelt, hiszen a sima Samsung Galaxy S22 egy igen kompakt okostelefonnak mondható a mai mezőnyben, a Samsung Galaxy S22+ egy csúcskészülék nagy akkumulátor üzemidővel és gyönyörű kijelzővel, a Samsung Galaxy S22 Ultra pedig egy abszolút flagship mobiltelefon, ami ráadásul S-Pen-t is hordoz a készülékházba, a volt Samsung Galaxy Note szériához hasonlóan.

Ebben a hónapban mindegyik készülék egy bizonyos ideig elérhető remek áron, de most leginkább a Samsung Galaxy S22 készüléket fogom kiemelni, hiszen ez a termék a MediaMarkt üzletekben és a MediaMarkt hivatalos weboldalán 2022. november 30-ig egy egyedi promóció keretein belül fut. Ahogy az évben már többször láthattátok, most is a MediaMarkt Ajándékkártyák vannak nagy szerepben, ugyanis a hónapban minden vásárló egy 50.000 Ft értékű ilyen Ajándékkártyát kap a vásárlás mellé, amit 5 évig levásárolhat a MediaMarkt üzletekben, akármilyen termékre.

s22_colorw.jpg

Jelenleg a 8GB/128GB-os kiadás 349.999 Ft, míg a 8GB/256GB-os kiadás is ugyan ennyibe kerül meglepő módon, persze az utóbbi ár nem garantált a hónap végéig, így érdemes minél előbb megvásárolni. A 128GB-os kiadás elérhető fekete, fehér, rózsaszín és zöld színben is, míg a 256GB-os kivitel fehérben és feketében szerezhető be.

A Samsung Galaxy S22 mobiltelefon, az egyik legjobb választás azoknak, akik kis méretű csúcskészüléket keresnek, ugyanis elég kevés az ilyen méretű és ilyen tudású okostelefon a piacon. A kijelző egy gyönyörű FHD+ felbontású Dinamikus Amoled 2X panel, ami 120 Hz képfrissítéssel rendelkezik. A főkamera a hátlapon 50 MP-es, ami ugyan úgy rendelkezik optikai képstabilizálással, mint az ultraszéles látószögű és a 3X optikai zoom-al rendelkező telefotó lencse. Az IP68-as vízállóság és a vezeték nélküli töltés itt is adott, szoftveresen pedig már az Android 13-at futtatja a termék.

Ti mit gondoltok a Samsung Galaxy S22 okostelefonról? Esetleg használjátok, vagy éppen most tervezitek megvásárolni? Írjátok meg!

Üdv. Andris

4 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Én használom az S22-t, nagyon szeretem.🤩
0 tetszik
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások
Én is használom az S22-t. 6 évig Iphone felhasználó voltam és meglepő módon sokkal jobban tetszik az android. Nagyon gyorsan megszoktam és pont azért választottam mert kicsi. Az egyelten dolog ami zavar hogy amikor én vettem csak fekete volt 🤣
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Szerintem jó áron van nagyon és egy nagyon egyben lévő széria lett.

0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Érdemes lecsapni rá.
0 tetszik