Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy S21 FE akció

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-11-2022 07:58 PM)
170 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Mivel egy új hónap jött el, egy újabb akciót hoztam el nektek, még pedig nem is akármilyet, hiszen a Samsung Galaxy S21 FE 5G vált elérhetővé egy nagyon jó promóció keretein belül a MediaMarkt üzletekben. A novemberi hónap a legtöbb esetben a nagy leértékelésekről szól, főleg a hónap vége fele, ugyanis ilyenkor szokott lenni a Black Friday, ami egyes oldalakon és üzletekben egy egész hónapos promócióvá vált, persze itt is különbözik az akció mértéke időszakonként.

A MediaMarkt üzletekben is szinte minden hétvégén találkozhatunk nagy akcióval, de vannak olyan akciók, amik az egész hónapban tartanak, ilyen a Samsung Galaxy S21 FE 5G készülékre vonatkozó engedmény is. Az idei évi akciókhoz hasonlóan, itt is MediaMarkt-os ajándékkártyát kapnak vissza azok a magánszemélyek, akik megvásárolják az adott terméket. Jelent esetben 40.000 Ft-ról beszélhetünk, amit a MediaMarkt üzletekben lehet levásárolni, egészen 5 évig. Az akció egészen 2022. november 30-ig tart, így még mindenkinek van ideje bevásárolni az egyik legjobb ár-érték arányú Samsung Galaxy okostelefonból.

A Samsung Galaxy S21 FE 5G fekete, zöld, lila és fehér színben érhető el a 128 GB-os kiadásból, a 256 GB-os kivitel pedig csak zöld és fekete színben vásárolható meg. Előbbi ára 259.999 Ft, utóbbié pedig 294.999 Ft. Ebből az összegből jár vissza a fentebb említett 40.000 Ft értékű Ajándékkártya.

SamsungGalaxyS21FE.jpg

A Samsung Galaxy S21 FE egy jó választás lehet azok számára, akik csúcskategóriás okostelefont keresnek, mégsem akarna kiadni 500.000 Ft-ot rá. A készülék idén januárban került forgalomba, a frissítési időtartama pedig 5 év, így adott az időtállóság. Ha kézbe vesszük a készüléket, akkor érezhetjük, hogy jó méretekkel rendelkezik, a kijelzője 6,4 colos, a felbontása FHD+, a kijelző képfrissítése pedig 120 Hz. Ahogyan ebben az árban elvárás a Samsung készülékeknél, így itt is a kijelző típusa Dinamikus Amoled 2X, amire egyetlen rossz szó sem lehet. A processzor egy Snapdragon 888-as chip, a RAM méret pedig 6 GB a 128 GB-os kivitelben, a 256 GB-os tárhelynél pedig 8 GB. Az IP68-as vízállóság is adott, valamint vezeték nélkül is lehet tölteni.

Ti mit gondoltok a Samsung Galaxy S21 FE okostelefonról? Esetleg használjátok, vagy éppen most tervezitek megvásárolni? Írjátok meg!

Üdv. Andris

7 Válaszok
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Szia!
Én a Samsung.com-tól vettem júniusban 175.000ft-ért. 😀
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem jó készülék, sokaknak ajánlom is, bár nekem a hátlapja kicsit furcsa volt, az A53-é nekem jobban bejött érzetre.
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Jó készülék, de az alapárát picit sokkalom érte.

0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Támogatom.
0 tetszik
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Direkt megnéztem most a Samsung.com-on...
Kb pár napja 260 ezer (mondván black friday)
És most 220 ezer. 😂😂
Remélem senki nem dőlt be a black fridaynak!
(Csupán tájékoztató jelleggel írom ide)
0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Nem akarom rombolni a Media Markt forgalmát, de a Samsung webaruházban pofonegyszerűen 200 ezer forint alá tudjátok csökkenteni az alapmodell árát. Úgy gondolom, hogy a mai időkben minden ezres számít, és igazából a Samsungnak mindegy melyik hivatalos helyen vesszük, hiszen a végelszámolásban +1.

Részletek amúgy itt is olvashatók.

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Nekem nagyon bejött az S21 FE, nagyon hasznos kis készülék! :smiling-face:

0 tetszik