Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A51 vs Samsung Galaxy A32 4G

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-04-2021 07:45 PM)
658 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Rengeteg új Samsung telefon került a piacra az utóbbi időben, legfőképpen a Samsung Galaxy A széria bővült a legtöbbet. Jelenleg kaphatóak a tavalyi készülékek is és a következő szériájuk is, amíg a készletek kitartanak. Most egy tavalyi és egy idei nagyjából hasonló ár szegmensben elhelyezkedő telefonokat fogok nektek összehasonlítani, hogy melyiket éri meg és miért megvásárolni.

Ezek a különbségek kerülnek kiemelésre a Samsung Galaxy A51 és Samsung Galaxy A32 4G összehasonlításában: Akkumulátor, Kamera, kijelző, dizájn.

Első nagy különbség a két készülék között az akkumulátor. A Samsung Galaxy A51-ben 4000 mah míg a Samsung Galaxy A32 4G-ben 5000mah. Üzemidőben, tehát jobb az A32. A töltési sebesség mindegyiknél a maximális sebesség a 15W.  Mindkét készülék USB Type-C bemenettel rendelkezik.

Kamerák tekintetében, ami elmondható, hogy a fő kamera a Samsung Galaxy A32 4G készüléken jobb a kameraszenzor, hiszen egy 64 MP-es F 1.8-as rekeszértékű lencse dolgozik az A51-es 48 MP-es F 2.0-ás rekeszértékével szemben. Viszont a szelfi kamera az utóbbi készüléken jobb, hiszen ott 32 MP-es nagyságú, míg az A32-nél 20 MP. Emellett a széleslátószögű 12 MP-es szenzor is az A51 mellett szól. A két további lencse megegyezik.

Kijelzők tekintetében a Samsung Galaxy A51-en egy 60 Hz-es FHD+ felbontású Super Amoled kijelzőt kapunk, míg az A32 4G készüléken egy 90 Hz-es FHD+ felbontású Super Amoled kijelzőt találhatunk. Ez a különbség abban észrevehető, hogy gördülékenyebben tűnik a rendszer a magasabb képfrissítés miatt.

Az utolsó nagyobb különbség a dizájn. A két telefon kameraelrendezése és dizájnja a leg szembe tűnőbb, amit a következő képen láthattok is:

SAMSUIGCOM.png

A két készülék ára így fest jelenleg:

Samsung Galaxy A51 95.000ft környéke egy akcióban

Samsung Galaxy A32 4G 109.999 Ft jelenleg

Nektek melyik készülék a szimpatikusabb?  Melyiket használnátok? Esetleg valaki használja ezeket a készülékeket? Szeretitek az A szériát? Mi a kedvenc tulajdonság, amit szerettek egy készülékben?

Írjátok meg!

Üdv. AndrasK

8 Válaszok
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Szia! Jelen árak mellett én még mindig a szürke A51-re tennem a voksom.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia

Én is az A51 mellett szavaznék.

0 tetszik
Namelesske
Pioneer
Beállítások
A32 mellett szól a 90hz amoled kijelző, 2021-es modell sok sok támogatással, jobb akkumulátor. MTK processzor annyira nem jó de az A51 Exynos se jobb szignifikánsan, Antutuban elveri az A32 durván.

Az A51 idén se lesz már fiatalabb. 2019-es modell kb 1 évvel kevesebb frissítést kap, 60hz a kijelzője. Egyedül talán a vékony kecses ház és az infinty O design amibe tetszetősebb.
0 tetszik
David_K
Samsung Expert
Beállítások

Nekem, ha most kellene a kettő közt hezitálnom megeshet, hogy inkább az A51 mellett tenném le a voksom. Nekem jobban tetszik egyszerűen küllemre. Azonban, ha igazán életszerűen nézzük lehet inkább egy A52 4G mellett döntenék inkább,mert nem sokkal drágább a fent leírtaknál. 

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Ha választanom kellene, az A51 mellett döntenék :smiling-face:

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia! Igen én is így látom! Kösz a választ! 

Üdv. AndrasK

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Dávid!

Ezzel én is így vagyok! 

Üdv. AndrasK

0 tetszik
perillustris
Student
Beállítások

Agyaltam az 52-n én is, de hiába régebbi és 60hz, mégis inkább egy S10e mellett döntöttem.

0 tetszik