Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A14 messenger probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-02-2024 12:52 PM)
681 Megtekintések
SchAnita84
Apprentice
Beállítások

Kb két hete frissített a telefonom, azóta a messenger nem nyitja meg az üzeneteket a chat fejekben. Nagyon zavaró, és idegesítő, mert így nem jelenik meg ha egyszerre többen írnak. Ez a messenger hibája vagy a telefoné? Más tapasztalt ilyet?

0 tetszik

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Messenger probléma, majd javítják a következő frissítéssel.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Az elmúlt 24 órában nekem is sikerült reprodukálni a problémát, ugyanazon a firmware-en (One UI 5.1), szóval igen, alkalmazásproblémáról beszélünk.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
15 Válaszok
Slimei
Pioneer
Beállítások
Helló! Nekem is ugyanez a problémám volt. Nekem ha a chat fejrw koppintok megnyitja az alkalmazást. Én nem találtam erről szóló beállítást se a Messenger appban, se a Beállításokban, így én azóta nem annyira használom. Próbáld meg törölni az alkalmazás adatait, keress frissítést, vagy telepítsd újra.
0 tetszik
SchAnita84
Apprentice
Beállítások
Megcsináltam már! Töröltem, újra vissza, már vagy 4x megcsináltam. Először jól müködik, aztán 5 perc múlva vissza áll!
0 tetszik
SchAnita84
Apprentice
Beállítások
Köszönöm!
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Messenger probléma, majd javítják a következő frissítéssel.
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Az elmúlt 24 órában nekem is sikerült reprodukálni a problémát, ugyanazon a firmware-en (One UI 5.1), szóval igen, alkalmazásproblémáról beszélünk.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Remélem, hogy elolvasod az üzenetemet, kérésemet, ezért leírom mit szeretnék kérni tőled; nekem is Samsung Galaxy a14 gépem van és szinte mindig energiatakarékos módban használom ahol az alsó 4 programnak azt állítok be amit akarok. A felső sort gyárilag adták. Közte a Samsung Internet funkciót ami nekem fontos volt. Az android 14-re frissítés óta a Galéria jön be amire semmi szükségem és itt jön a kèrés: kérlek nézd meg, hogy neked is a Galéria jelenik meg, vagy csak engem ver a sors, hogy a szükséges programot csak normál üzemmódban tudom használni, látni?
Előre is köszönöm ha tájékoztatsz!
0 tetszik
SchAnita84
Apprentice
Beállítások
Elolvastam, és segítenék is, de nem találom hol kell ezt megnézni. Írd le kérlek a pontos elérési útvonalat!
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Kösz, hogy segíteni akarsz! Talán látható a képernyökép. A kezdőképernyőn lehúzod föntröl lefelé, lehet, hogy kèt húzással és akkor jelenik meg ez az oldal ès ott lehet bekapcsolni az energiatakarékos módot. A bekapcsolás után magától átvált a kezdő, fekete oldalra, alul a 8 ikonra. Ott már láthatod, hogy neked milyen programokat ad be a felső sorba. Ebből az állapotból a jobbra fent làthato 3 pontra kell kattintani és ott tudod kikapcsolni az energiatakarékos módot.
Remélem érthetően írtam le!?
Kösz!1709463790638.jpg
0 tetszik
SchAnita84
Apprentice
Beállítások
Nekem ezt adja ha rákattintok! 1709479335252.jpg
0 tetszik