Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A14 messenger probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-02-2024 12:52 PM)
685 Megtekintések
SchAnita84
Apprentice
Beállítások

Kb két hete frissített a telefonom, azóta a messenger nem nyitja meg az üzeneteket a chat fejekben. Nagyon zavaró, és idegesítő, mert így nem jelenik meg ha egyszerre többen írnak. Ez a messenger hibája vagy a telefoné? Más tapasztalt ilyet?

0 tetszik
Ugrás a megoldásra
15 Válaszok
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Most az A12-ről írok és azt a kezdöképernyőt küldöm ami azelőtt az A14-en is volt. Tehàt arra lennék kiváncsi, hogy neked a felsö sorban mi jelenik meg, mert ahogy már írtam, a Samsung Internet helyére a Galéria került és ez a fö bajom.
Ha neked is ezek láthatók energiatakarèkos üzemmódban ami itt làtható, akkor van esélyem a javításra, ha neked is a Galéria jön be, akkor egyértelmü, hogy a frissítés, az android 14 okozza a bajt.1709482361684.jpg
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
ui. Az alsó sort azt ízlés szerint lehet módosítani, de azok nekem mind kellenek, így ott nincs olyan program amit nélkülözni tudnék és annak a helyére tenném az internet feliratú programot. Ezért volt jó alapból nekem ez a Samsung Galaxy a12 és az A14 is a frissítésig.
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Ez nem az általam említett rész. Azt csak úgy tudod behozni ha a kezdőkèpernyö felsö részére teszed az ujjad és lehúzod. Akkor kène megjelenni az előzőleg küldött beàllítàsi oldal, ahol különböző dolgokat tudsz ki és bekapcsolni, fènyerőt állitani. Mivel elvileg a te telefonod is ugyanolyan mint az enyèm, sikerülni kellene előhozni azt a beállítási képet ami az èn gépemen is van.
Próbáld meg ismét, ha nem sikerül nem dől össze a vilàg. Már így is kezdek beletörödni, hogy ezek a frissítések többet àrtanak mint hasznàlnak!
0 tetszik
Zozzo
Explorer
Beállítások
Szia!Ez nekem is probléma és tényleg zavaró! 😞
0 tetszik
pinguka5431
First Poster
Beállítások
Szia remélem tudsz segíteni nem tudom valamiért meg nyitni se le tölteni az ell küldött videókat
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Tudsz kérlek képernyőképet vagy videót küldeni a problémáról?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik