Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A 21 S

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-03-2024 06:39 PM)
205 Megtekintések
Somogyi-Tóth Dávid
First Poster
Beállítások

Szép napot lenne egy olyan kérdésem nem tudom tud e valaki benne segíteni, mobil hotspotot megosztottam valakivel és hogy ha jelszót, rejtett hálózatba tettem és Védett módba tettem akkor nem tudja használni a netemet?

Köszönöm szépen ha valaki tudna ezzel kapcsolatosan informálni 

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
Szia !
Ha korábban már csatlakoztatta az eszközét az általad megosztott hotspothoz, akkor ezen beállításoktól függetlenül a készülékének automatikusan kellene csatlakoznia.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
LNIKI
First Poster
Beállítások
Nem feltétlenül. Nekem azt írja a védett kezelési kereteknél, hogy megakadályozhatja egyes régebbi eszközök csatlakoztatását. Sima rejtett módnál szerintem viszont nem akadály.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

3 Válaszok
Megoldás
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
Szia !
Ha korábban már csatlakoztatta az eszközét az általad megosztott hotspothoz, akkor ezen beállításoktól függetlenül a készülékének automatikusan kellene csatlakoznia.
Megoldás
LNIKI
First Poster
Beállítások
Nem feltétlenül. Nekem azt írja a védett kezelési kereteknél, hogy megakadályozhatja egyes régebbi eszközök csatlakoztatását. Sima rejtett módnál szerintem viszont nem akadály.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

QR kóddal sem sikerül csatlakoznia?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik