Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

S23 Ultra frissítések gyakori(atlan)sága

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-08-2023 09:32 PM)
351 Megtekintések
Alexaka1
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!

Megjelenéstől használom az S23 Ultra-t és most közel hét hónap használat után nem vagyok megelégedve a biztonsági frissítések gyakoriságával. Az utóbbi hónapokban rendszeresen 15+ vagy 20-on valami napokon jelenik az ahavi biztonsági frissítés. Az augusztusit még most sem kaptam meg, és 26-a van. Ráadásul úgy tudom Ázsia kapott egy nagyobb kamera frissítést is már több mint egy hete. A funkció frissítéseken nem lennék kiakadva, de kifejezetten azért váltottam telefont, mert a régire már csak féléves frissítéseket kapnék, de már csak idén.

image

image

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A Galaxy S23 Ultra valóban minimum havonta kap biztonsági frissítést papíron, azonban ahogy a gyártó is megjegyzi, nem mindig kivitelezhető az előre jelzett ráta.

További információ: https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

6 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
A frissítés kiadása és megérkezése között elérhető időtartamok akár több hétig is elhúzódhatnak, ez nem a telefon hibája hanem az éppen a szerveré ahonnan a telefon az új szoftvert emelné le. Ha biztosan mindig a legfrissebb szoftvert és biztonsági csomagot szeretnéd érdemes a pc-s smart switch alkalmazással ellenőrizni.
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A Galaxy S23 Ultra valóban minimum havonta kap biztonsági frissítést papíron, azonban ahogy a gyártó is megjegyzi, nem mindig kivitelezhető az előre jelzett ráta.

További információ: https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Azt miért nem lehet elfogadni, ha a gyártó úgy ítéli meg, hogy nem 3 frissítést ad ki egy hónapon belül a készülékre, hanem azt egybegyúrva kiad egy gigafrissítést, csak előtte tesztelik, hogy minden megfelelően működik ?🤔🤔🤔
Mert konkrétan ez a helyzet most.
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Szerintem ebben semmi ilyesmi szándék nem volt csak valóban más régió más időpontban kapja a frissítéseket.Szerintem rendben van ez így, a frissítést később meg fogja kapni a készülék biztosan. Egyébként régebben ha jól emlékszem volt valamilyen erre vonatkozó lista ha valakit esetleg érdekel melyik készülék mikor kapja a frissítéseit.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Pedig valószínűleg az lesz a háttérben amit írtam.
Jön egy nagy kamerás frissítés az S23 szériára ismét, plusz ott van a One UI 5.1.1 is.
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások

Jaj persze ebben abszolút igazad van, hogy a tesztek miatt húzódik el, de arra írtam ,hogy nem feltétlenül nem tudta elfogadni a fehasználó a választ, csak szimplán nem értette miért nem kap frissítést a telója