Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

PPI

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-05-2024 10:55 AM)
88 Megtekintések
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

PPI

A Samsung Galaxy S24 Ultra 505ppi vel rendelkezik, de mit is jelent ez és miért jó a magas ppi érték.

A PPI (Pixels Per Inch) a mobiltelefonoknál is fontos szerepet játszik. Magasabb PPI értékkel rendelkező készülékek számos előnnyel járnak:

1. Képminőség:

• Magasabb PPI értékkel rendelkező telefonok élesebb, részletesebb képet nyújtanak. Ez különösen fontos, amikor a készüléket közelről nézzük, például olvasás vagy videók megtekintése közben.
    • A magas PPI érték jobb színvisszaadást és kontrasztot eredményez.
  2. Szöveg olvashatóság:

• Magas PPI értékkel rendelkező kijelzőkön a szöveg könnyebben olvasható. A betűk élesebbek és tisztábbak.
  3. Felhasználói élmény:

• Magas PPI értékkel rendelkező telefonokon a képernyőn való navigálás és interakció sokkal kellemesebb. Az érintési pontok pontosabbak, és a felhasználói élmény javul.
    • Kisebb pixelek miatt a kijelzőn kevesebb zaj látható, ami a felhasználói élményt javítja.
  4. Design és vonzósság:

• Magas PPI értékkel rendelkező telefonok elegánsabbak és modernnek tűnnek. A gyártók gyakran hirdetik a készülékek magas PPI értékét, mint vonzó tulajdonságot.

Fontos megjegyezni, hogy a magas PPI érték nem minden esetben szükséges. Az optimális PPI függ az alkalmazás céljától és a néző távolságától. Tehát mindig érdemes figyelembe venni a konkrét használati körülményeket.

Összességében a magas PPI szám a mobiltelefonoknál jobb képminőséget, olvashatóságot és felhasználói élményt eredményez.

3 Válaszok
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Köszi az infókat!

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Örülök ha tudtam újat mondani :smiling-face:

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
van egy szint aminél nem feltétlenül van értelme szerintem a magasabb PPI-nak, szerintem a 400 felett már teljesen szuper
0 tetszik