Buds széria fejlődése
A Samsung Galaxy Buds egy sor vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató, amelyet a Samsung Electronics tervezett. Először 2019. március 9-én jelentek meg, mint a Samsung Gear IconX utódai. Nézzük meg, hogyan fejlődött ez a terméksor az évek során:
Galaxy Buds (2019):
- A Samsung Galaxy Buds (SM-R170) eredeti változata 2019. március 8-án debütált.
- A Galaxy Buds SM-R170 Bluetooth 5.0-t használ, és akár 10 méteres kapcsolati távolságot is támogatott
- Tartalmazott egy vezeték nélküli töltőtokot ami még kényelmesebbé tette a használatot
Galaxy Buds Plus (2020):
- A Galaxy Buds Plus (SM-R175) 2020. február 14-én jelent meg.
- A Buds Plus ugyanazt a dizájnt használta, mint az eredeti Buds, de a hangminőség és a mikrofon minősége javult, és a töltési idő jelentősen megnőtt. Basszusokhoz egy második meghajtót is hozzáadtak, hogy javítsák az alacsony frekvenciájú hangzást.
Galaxy Buds Live (2020):
- A Galaxy Buds Live (SM-R180) 2020. augusztus 5-én jelent meg.
- Ezek a fülhallgatók “bab” formájúak, eltérve az előző in-ear dizájntól.
- Az első Buds verzió volt ami zajcsökkentéssel debütált
Galaxy Buds Pro (2021):
- A Galaxy Buds Pro 2021. január 14-én jelent meg.
- Kiemelkedő zajcsökkentési képességekkel rendelkezik, valamint kiváló hangminőséget és intelligens funkciókat kínál.
- Emellett a kiemelkedő üzemidő is meggyőző érv volt mellette
Galaxy Buds 2 (2021):
- A Galaxy Buds 2 2021. augusztus 27-én jelent meg.
- Könnyű, kompakt kialakítású, és kiváló hangzást nyújt.
- Aktív zajszűréssel rendelkező fülhallgató
Galaxy Buds 2 Pro (2022):
- A Galaxy Buds 2 Pro 2022. augusztus 26-án jelent meg.
- Továbbfejlesztett zajcsökkentési technológiával és intelligens funkciókkal rendelkezik.
- A Galaxy Buds2 Pro kiváló minőségű hangzást nyújt, és a 24-bites Hi-Fi feldolgozás rétegeket és részleteket bont ki hihetetlen tisztasággal
- A Buds2 Pro-val most már tolmács is van a füledben. Aktiválhatod a fordítási funkciót a Samsung Galaxy okostelefonodon
Galaxy Buds FE (2023):
- A Galaxy Buds FE 2023. október 5-én jelent meg.
- A kialakítása az első szériás budsokat idézi
- Árérték arányban jó választás lehet, bár a vezeték nélküli töltési opció hiányozhat a felhasználóknak
Ez a folyamatos fejlődés azt mutatja, hogy a Samsung elkötelezett a legjobb hangzás és a széleskörű felhasználhatóság mellett a Galaxy Buds sorozatban!