Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Microsoft levelezés-Outlook

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-12-2020 10:24 PM)
499 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Mivel még nem nagyon volt szó levelező programokról, úgy gondoltam, hogy érdemes leírnom egy olyan cikket, ami ezt szolgálja, segítséget adva azoknak, akik éppen nem elégedettek az email szolgáltatásukkal, vagy kell nekik egy plusz email fiók, vagy csak éppenséggel megunta az előző rendszert.

Számtalan levelezési és kapcsolattartási rendszert ismerünk. Legyen ez Gmail, Citromail, Freemail. Viszont a levelező rendszerek közül az egyik legjobban használható a Microsoft Outlook levelezőrendszer. Ennek az elődje volt a Hotmail. Én még akkor regisztráltam ide, amikor ez volt az oldal neve és profilja. Aztán amikor jött a váltás megváltoztatták ezt az Outlookra. Ezt a levelezési platformot a Microsoft üzemelteti és fejleszti. A felületnek a használata egyszerű és gyors mindenhol.

Elérhető a Play Áruházban és webes elérésen is. Ha valaki Microsoft termékeket használ, például Windows szoftvercsomagok vagy Xbox, akkor, ha van egy ilyen felhasználói fiókja, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni az összes eszközét és mindent megtalál egy helyen. Én legtöbbször a telefonomon használom az alkalmazást. Itt átlátható és könnyen kezelhető felületet kapunk. Amikor megnyitjuk az alkalmazást, a kezdő oldal ugrik fel, ami nem más, mint a beérkezett üzenetek. Külön szeretem, hogy ezek a beérkezett levelek rendezve jelennek meg. A főoldalom a fontosnak érzékelt emaileket látom, míg az egyéb fül alatt a promóciós emaileket jelzi a telefon. Oldalt a legördülő menüsávban megtalálunk egy kéretlen levelek nevezetű fület, ahol olyan emailek vannak, amikre nem iratkozunk fel vagy ugyan csak promóciós anyagok. Persze néha vannak itt is hibák a gépezetben, mert

sokszor a leveleket nem érzékeli megfelelően, így megtanultam, hogy minden email fület nézzek végig mindig, mert fontos üzeneteket is megjeleníthet a kéretlen fülön is. A beérkezett üzenet alatt megtalálhatjuk az elküldött üzenetek fület, ahol megnézhetjük azokat az emaileket, amiket elküldtünk másnak. Van egy szuper keresőfunkció is az alkalmazáson belül, amit, ha kategóriánkként kiválasztunk, tudunk benne keresni email címekre vagy üzenet tárgyra, vagy éppenséggel az üzenet tartalmára. A levélírást a jobb alsó sarokban elhelyezkedő kör alakú ikonnal nyithatjuk meg. Itt a fejlécen a címzettet kell feltüntetnünk elsősorban. A szerencsés helyzet az, hogy ha már valakinek küldtünk emailt, akkor annak az email címét megjegyzi a rendszer és ha legközelebb is szeretnénk az adott személynek emailt küldeni, akár két betű leírásánál felfogja dobni az email címet.

yxxy.png

Emellett még erre a részre kell beírni a tárgyat. Ha rákattintunk a címzett kis fülre, le fog gördülni egy sáv, ahol kiválaszthatjuk, hogy kinek akarunk másolatot, vagy titkos másolatot küldeni. Az üzenetírásnál tudunk szöveget szerkeszteni, képet beszúrni, esetleg érintőtollal írni vagy fájlokat tudunk csatolni. Ha jobb oldalt alul kiválasztjuk a naptár részt, akkor ott eseményeket adhatunk meg és vezethetünk. Ez a magánéletben és céges környezetben is hasznos lehet. A főoldalon tudunk még szűrni bizonyos emailekre, hogy csak azok jelenjenek meg. Az oldalsó sávban a Törölve fül alatt, vissza tudjuk nézni a törölt email üzeneteket, egy bizonyos ideig. Ugyan ezen a sávon van egy csoportok fül. Itt beszélgetési csoportokat tusunk létre hozni, azokkal, akikkel sokat levelezünk és fontos a szóváltás. Összességében elmondható, hogy ez a levelezőrendszer egy nagyon szuper kia

felület, amit mindenkinek tudok ajánlani. Én elsősorban a telefonokra szánt alkalmazást írtam le és mutattam be röviden. Viszont ha valaki webes felületen használja, még több funkciót találhat meg, más megjelenéssel, de erről esetleg egy következő cikkben fogok írni.

Ti használjátok esetleg, ezt az alkalmazást? Mi a tapasztalatotok vele? Vagy esetleg más levelezőrendszert használtok? Ha mást, akkor mit?

Ha valami kérdésetek van írjátok meg!

Szép napot nektek!

Üdv. AndrasK

3 Válaszok
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Szia Andris!

Én is Outlook-al nyomulok, szerintem messze a legfelhasználóbarátabb. Köszi a cikket, hátha több emberhez eljut az app.

GyulusA
MFlo
Pioneer
Beállítások
Szia!
Szintén zenész. Nagyon szerethető, kezelhető. A cikk pedig szerintem nagyon hasznos.
0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én a Gmail-t használom az összes fiókom eléréséhez.

0 tetszik