Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Miért éri meg biztosítást kötni az új készülékemre?

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-08-2023 05:10 PM)
1275 Megtekintések
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások

Elég hosszú lenne a lista, ha most felsorolnánk, hogy miért igen és miért nem, de alapvetően, szerintem baromi drága a kijelző a készülékekben,főleg, hogy ha nem szeretnénk lemondani a garancia előnyeiről és a másik oka, hogy mert a készülék ára , ha tetszik, ha nem amortizálódni fog.

Azt vettem észre, hogy hiába vásárolnak az emberek készüléket, az anyagi keretükbe bele sem kalkulálják,hogy szükségük lehet esetleg biztosításra, hogy teljes körű védelmet kapjon az a készülék. Persze lehet venni jó tokot és fóliát de mint tudjuk 100%-os védelem a készülékeknél nem létezik.
Minden üzletben és üzlet típusban más lehetőségek vannak, de abban megegyeznek, hogy mindenhol ami hivatalos forgalmazó van lehetőség biztosítás kötésére.

27330665_2096289_3122ddb95f36cc06aa4d4bbe47a33a53_wm.jpg

Lássuk tehát a főbb érveket, hogy miért is éri meg szerintem biztosítást kötni az újonnan vásárolt készülékedre.

1. Pótolhatóság: Ha a készülék meghibásodik, eltűnik vagy megsérül, a biztosítás segítségével könnyebben pótolhatod azt anélkül, hogy teljes összeget kellene kiadnod egy új készülékért.
  2. Pénzügyi védelem: Az új készülékek általában magas áron kerülnek értékesítésre, és egy váratlan esemény, például egy baleset vagy lopás esetén a biztosítás segíthet abban, hogy ne kelljen hirtelen nagy összeget fizetned a pótlásért.
  3. Garancia kibővítése: Néhány biztosítás kibővítheti vagy meghosszabbíthatja a gyártói garanciát, ami további védelmet nyújthat a készülék számára a gyártási hibákkal szemben.
  4. Lopás és veszteség védelem: Ha a készüléket ellopják vagy elveszíted, a biztosítás segítségével lehetőséged van az eszköz pótlására, amely megkönnyítheti a kellemetlen helyzet kezelését.
  5. Háztartási biztosítás kiegészítése: Ha már van otthoni vagy tartózkodási helyi biztosításod, akkor az új készülék biztosítása lehetőséget ad a specifikus eszközre vonatkozó fedezet kiterjesztésére.
  6. Kiegészítő szolgáltatások: Néhány biztosító kiegészítő szolgáltatásokat kínál, például adatmentést, szoftverfrissítéseket vagy technikai támogatást, ami további előnyt jelenthet.

Azonban fontos figyelembe venni, hogy a biztosítás költségei és feltételei változhatnak, és nem minden esetben éri meg a biztosítást kötni. Érdemes alaposan átgondolni az elérhető lehetőségeket, összehasonlítani a különböző biztosítási ajánlatokat, és megfontolni, hogy mennyire valószínű, hogy szükséged lesz a biztosítás által nyújtott védelemre az adott készülék esetében gondolok itt arra, hogy van olyan biztosító, aki kifejezetten adott közigazgatási területen történő káreset esetén ad csak biztosítást.-például külföldön nem él a biztosítás már.

Ti szoktatok igénybe venni biztosítást telefon vásárlásakor?
Megéri szerintetek?

10 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
S22 Ultra után az S23 Ultrára is kötöttem biztosítást amikor kihoztam szolgáltatótól.
Szerintem megéri, mert ugyan csomagtól függő, hogy melyik mit kínál, de picit megnyugató a tudat, hogy ha valami probléma történne, akkor van más megoldás is, minthogy egyből egy nem várt kiadásba csöppenjen a felhasználó.
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Nagyon jó meglátás főleg egy magasabb értékű készülék esetén
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Igen, Telekomnál meg tök jó, hogy ha pl. Magentás az ügyfél, akkor eleve 30%-al olcsóbb az új készülékre a biztosítás.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem érdemes számításba venni az elérhető készülékbiztosításokat, de én még nem kötöttem mobilra.
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Ez egy alapvetően is ösztönző megoldás
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Hát igen nagyon sok helyen az a baj,hogy nagyon magas áron van ,főleg,ha egy összegben kell fizetni
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Lakás biztosítás ingósági része se egy utolsó lehetőség sose.

0 tetszik
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Mindig nagyon vigyáztam a telefonjaimra, már az elsőktől kezdve. Soha (koppkoppkopp) nem tört be, esett le. Mindig épen megy a szekrénybe, miután lecserélem. Eddig sosem kötöttem biztosítást.

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia! Tv-re kötöttem, telefonra még nem.
0 tetszik