Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

eSIM-es okosóra előnyei

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-05-2022 04:41 PM)
1084 Megtekintések
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Pár éve kezdtek egyre jobban köztudatba robbanni az eSIM - es okos órák, amelyek lehetővé teszik egy okos óra szinte teljeskörű használatát, hiszen így külön, önmagában is képesek hívások fogadására és indítására! Habár magamat is nehezen sikerült meggyőzöm róla, hogy ez miért is hasznos pontosan, de mióta egy eSIM - es Galaxy Watch 4 Classic - ot használok, nagyon sok előnyét látom! 

Bárhol, bármikor

SaGALW440rg_1.jpgTulajdonképpen teljesen mindegy, hogy hova megyek, bárhol elérhető vagyok! Persze ez nem mindig jelent előnyt, hiszen ki akarja, hogy elérhető legyen a Balaton kellős közepén, szabadságát töltve? Az viszont vitathatatlan, hogy így már ezt is kivitelezhetem! Ha tudom, hogy a strandra megyek, nem szerettem sosem magammal vinni telefonomat, mert úgyis csak letenném a partra és letakarnám a “mágikus láthatatlanná tévő törölközőmmel”, remélve, hogy senki sem nyúl majd hozzá! Sajnos munkakörömből kifolyólag nem lehetek elérhetetlen sokáig, így mindig is zavart, hogy ilyen helyzetek esetén tehetetlen vagyok! Az eSIM - es okos órámmal viszont ez már nem probléma, mivel vízálló és elérhető, pont úgy, mint telefonom! :smiling-face:

Kényelem

Gyakorlatilag a csuklómon van a telefonom, és nem kell a zsebembe nyúlkálnom, ha kapok egy hívást, SMS - t, értesítést! Az órám is automatikusan csatlakozik az autóm kihangosítósamsung-galaxy-watch-4-and-watch-4-classic-20.jpg rendszeréhez, így azzal sem kell bajlódnom út közben! Mivel a súlyát már megszoktam, gyakorlatilag el is feledkezem róla, hogy mi is pihen a csuklómon pontosan! Legyen szó telefonálásról, zenehallgatásról, enyhe üzenetezésről, az órám pontosan ugyan olyan funkcionalitással tudja ellátni ezeket a köröket, mint az okos telefonom! Mindezt egybekötve az előbb kifejtett “bárhol, bármikor” előnyökkel, jelen napjaimat el se tudnám már képzelni enélkül az óra nélkül!

Csak ajánlani tudom mindenkinek, sokkal nagyobb kényelmet biztosít rengeteg esetben, mint az, hogy telefonunkat cipeljük helyette! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy teljesen használható ugyan úgy mindenre, mint a telefon, de rengeteg alapvető funkció használatát megkönnyíthetjük vele! Ti használtok valamilyen okos órát? Ha igen, milyet? Gondolkoztatok már egy eSIM - es óra beszerzésén? :smiling-face:

6 Válaszok
Tibor4
Navigator
Beállítások
Kedves, OliverM.
Nekem jelenleg egy watch 4 Classic 46mm esen van.
Az előző egy watch 3 Classic volt e simes, és pont az győzött meg hogy ne legyek mindig elérhető.
Először Nagyon vonzó volt a lehetőség Majd szép lassan terhessé vált.
Főleg az miatt Az én munkám meg sem követeli a folyamatos elérhetőséget.
De természetesen rengeteg előnye is volt.
Üdv Tibor
0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Viccet félretéve, engem ez a fajta lenyomozás annyira nem szimpatikus. Míg a fizikai SIM-et kikapom a telefonból, és biztosan tudom, hogy nincs hálózaton, addig ennél nincs ilyen lehetőség, mert rejtve be lehet kapcsolva is.

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Az én órám nem e simes, mert az életstílusomhoz nem szükséges, de abban egyetértünk, hogy nagyon sok esetben lehet hasznos. Én ismerek olyat, aki szeret strandra, fürdőkbe járni és ott az órájával fizetni.
0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Olivér! Nagyon jó kis cikk!

Üdv. Andris

0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Olivér!

Köszi a leírást.