Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

AR Emoji

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-04-2021 08:48 PM)
631 Megtekintések
David_K
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok! 

A mai napon egy kis érdekességgel készültem nektek ami minden új Samsung telefonban benne van. Ez pedig nem más, mint az AR Emoji készítés. Mi is ez pontosan? 

Az AR Emoji egy virtuális, animálható, felruházható emoji saját magunkról. 
Ahhoz, hogy létre tudjuk hozni meg kell nyitnunk a kamera applikációt, majd a “több” menüpont alatt a felső sarokban lesz megtalálható a jelzése. Kezdésnek a telefon a szelfi kamerát használva fogja beolvasni az arcunkat, majd gyorsan generál is egy virtuális képet magunkról. Meglepően jól működik és egészen pontosan találja el, hogyan is nézünk ki a valóságban. Íme egy példa rá: 

35E4C556-06C8-45F7-942C-3859BAD25AA4.jpeg

Az így kapott emojit természetesen testreszabhatjuk saját ízlésünk szerint. Különböző hajstílusokat, kiegészítőket, ruhákat tudunk “magunkra” aggatni. Vannak fizetős illetve ingyenes tartalmak is. A fizetős ruhadarabok általában sokkal stílusosabbak az ingyenes ruhadaraboknál, de természetesen ez opcionális.
Amikor elkészültünk az emojinkkal el tudjuk menteni, majd később ismerőseinknek tudunk belőle kreált animációkat, vagy matricákat küldeni. Színesebbé tudnak tenni egy beszélgetést az egyszer biztos.

Ti nektek van saját AR emojitok? Ismeritek a funkciót?

Köszi, hogy elolvastad.

Dávid 

11 Válaszok
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

személy szerint engem egyáltalán nem tudot megfogni, de barátnőm kifejezeten jól elszórakozott vele szóval úgy érzem elég egyénfüggő lehetőség :face-with-tears-of-joy: Viszont ebből is látni, hogy létjogosultsága teljesmértékben van.

David_K
Samsung Expert
Beállítások

Nem mindenkit ragadnak meg ezek a dolgok, engem is csak kipróbálás szintjén érintett, de valóban van aki kifejezetten jól tud vele szórakozni. Kicsit olyan, mint egy egyszerűbb Sims, ahol te rakod össze az elképzelésed alapján a karaktert. 😂

Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Szerintem nála is valami hasonló lehetett a motiávció :face-with-tears-of-joy: 

David_K
Samsung Expert
Beállítások

Ezt simán el tudom én is képzelni 😂.. Egyszerűbb, mint bekapcsolni a gépet vagy a konzolt és nekiállni simsezni az tuti 😂

0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások

Csáó! Nálam a kezdeti lelkesedés volt nagy az AR iránt, aztán elég hamar leült. A szoftver baromi jó, egyszerűen nem köt le.

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Nálunk a gyerekek szórakoznak vele. Nekik nagyon tetszik.

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Áhh az nem az ő világa :face-with-tears-of-joy: Marad a candycrush cloneok hada :face-with-tears-of-joy:

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nekem is van, de igazából nem használom, nagyon ritkán küldök egy matricát belőle a beszélgetésekben, de ennyi.
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Ismerem, megcsináltam, de nem nagyon használom

0 tetszik