Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A legjobb AI funkciók az S25 ös szériában

(Témakör létrehozásának dátuma: 06-02-2025 04:03 PM)
138 Megtekintések
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

A legjobb AI funkciók az S25 ös szériában

Now Brief

A Now Brief funkció a zárolt képernyőn jeleníti meg a legfontosabb információkat, mint például az időjárás, egészségügyi adatok, teendők és emlékeztetők. Ezeket a Now Bar segítségével érhetjük el, amely a képernyő alján található, és könnyen olvasható formában nyújtja az adatokat.

Profi Felskálázás

A Profi Felskálázás egy dedikált MI-alapú képjavító technológia, amely 40%-os javulást eredményez a kijelzőn megjelenő képek felskálázásában. Ez a Samsung mobil Digitális Természetes Képmotorjának (mDNIe) köszönhető, amely a testreszabott Snapdragon 8 Elite processzorba van integrálva.

Gemini Live

A Galaxy S25 sorozat megkapta a frissített Gemini Live funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy képeket vagy fájlokat hozzáadva beszélgetést folytassunk a Gemini asszisztenssel. Ez segít a képek, fájlok vagy akár YouTube videók megértésében és összetett feladatok elvégzésében.

Hangsáv szerkesztő

Az hangsáv szerkesztő egy figyelemre méltó MI-funkció a Galaxy AI csomagban, amely lehetővé teszi a nem kívánt háttérzajok eltávolítását hangfelvételeinkből, így tisztább és professzionálisabb hanganyagokat készíthetünk.

Ezek az új MI-funkciók jelentősen hozzájárulnak a Galaxy S25 sorozat felhasználói élményének javításához, személyre szabottabbá és intuitívabbá téve a mindennapi használatot.

2 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
szerintem a hangsáv szerkesztő az nagyon menő
0 tetszik
Március
Journeyman
Beállítások
Sziasztok, megerkezett Z Fold6ra nekem is a frissites. Azota meg egy (apr.1.). De az utolso frissitesig lathato volt a now bar, ha toltottem. Most mar eltunt... a zenelejatszasnal elojon, de a toltesnel nem. Mi lehet a baj? Szep napot 😊
0 tetszik