dátum: 23-05-2019 04:04 PM
Ha elfelejtetted a képernyő feloldásához szükséges jelszavad, az alábbi lépések követésével lehetőséged van távolról feloldani a készüléket.
A Find My Mobile szolgáltatás működésének alapfeltétele, hogy a készülék internetre kell legyen csatlakoztatva, és előzetesen Samsung fiókot is létre kellett hoznod a készüléken.
Ha ezek a feltételek adottat, akkor irány a weboldal:
1. Keress rá a következő oldalra webböngészőben: https://findmymobile.samsung.com és kattints a "Bejelentkezés" gombra
2. Add meg a Samsung fiókhoz tartozó adataid
3. Válaszd a képernyő jobb oldalán megjelenő "Feloldás" lehetőséget
5. Erősítsd meg személyazonosságodat a jelszó újbóli beírásával (és pipáld ki, hogy nem vagy robot, majd lépj a Tovább gombra)
6. Várj, amíg a képernyőzárat feloldja
éés kész is!
dátum: 22-04-2021 06:05 PM
Szia! És ha nincs beállítva a telefonon a távoli feloldás? Akkor mit tehet az ember?
dátum: 28-05-2021 10:09 PM
Na erre én is kíváncsi vagyok. Fontos lenne mielőbb tudnom, mert nem csak nézegetésre vettem a telefonom.
dátum: 24-06-2021 02:44 PM
Nagyon jó kis leírás. Be is kapcsoltam gyorsan a funkciót, egyszer még életet menthet!
dátum: 27-02-2023 05:37 PM
na és akkor mi van ha PIN-t kér bekapcsoláskor pedig nem is volt beállítva (és SIM sincs benne) XD
dátum: 12-06-2024 05:07 PM
Abban az esetben mi a helyzet amikor már nincs ott a feloldás ikon ? Van esély a megoldásra valahogyan?