Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Notes

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-02-2021 03:20 PM)
670 Megtekintések
Marthality
Journeyman
Beállítások

Halihó!

Csak egy kis véleménynyilvánítást szeretnék megosztani. Lassan fél éve, hogy a Samsung Notes alkalmazást használom az egyetemi jegyzeteim készítésére és eléggé meg vagyok elégedve az appal. Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki elsősorban erre használja. Viszont pont emiatt néhány hátrányát is észrevettem az alkalmazásnak. Például sokban segítene, ha írás közben kicsit elsimítaná a vonalakat, így nem nézne ki úgy néha az írásom, mint egy parkinsonosnak. Illetve nagy segítség, hogy hosszában végtelen a lap, viszont a kis szélességgel így is küzködnöm kell sokszor. Tetszik, hogy az írott szöveg nyomtatott szöveggé alakítás szinte pontosan beazonosítja az írásomat, csak előnyösebb lenne, ha én tudnám kijelölni, hogy miket alakítson át nem pedig az egész mindenséget. És egy kicsit kevésnek tartom a nyomtatott szöveg szerkesztési lehetőségeit. Értem én, hogy nem egy Word és ezzel nincs is baj. 
Ne értse senki félre, nem leszólni akarom a Notesot, csak a meglátásaimat szerettem volna leírni. Szívesen fogadom másokét is. c:
9 Válaszok
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Mivel csupán jegyzetfüzet funkciót lát el, így emiatt nem indokolt benne sok dolog.
A Microsoft által kiadott Word már más kategória. Ott lehet jobban szerkeszteni dolgokat.
Marthality
Journeyman
Beállítások
Ez igaz. De mivel manapság egyre több dolgot már elektronikusan intézünk így akár-mint írtam- egyetemi vagy bármi iskolás jegyzetfüzetként is megállná a helyét. Sok alkalmazást kipróbáltam e célból, de semelyik sem igazán felelt meg. Talán még a onenote, de az androidos készülékeken eléggé le van butítva. A másik jó program meg talán a Goodnotes lenne, de az Apple-s. Szóval a Samsung Notes az egyik legjobb androidos alkalmazás a jegyzetelésre.
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Ugyan mobilon élem az életem. Viszont bármiről jegyzetelnem kell, ami terjedelmes, vagy írnom, ahhoz már gépet használok. :smiling-face:
A Samsung Notes-t használom, de nem nagy jegyzetekre.
Marthality
Journeyman
Beállítások
igen, gépen lehet, hogy sokan jobban szeretnek gépelni, viszont a gépet, ha csak nem laptopod van nem lehet magaddal vinni pl. előadásokra. Én ezért használok tabletet. Könnyű cipelni, méretben kb. akkora mint egy füzet. Meg azért ha notesba írom, megmarad a feelingje a hagyományos füzetes jegyzetelésnek.
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Nálam még van, hogy A4-es lapot hajtogatok össze és arra írkálok. :smiling-face:
Marthality
Journeyman
Beállítások
viszont a digitális jegyzetnek megvannak az előnyei. Egy eszköz kell, bármiről bármikor megnyithatom a fájlt (már ha felhőbe fel van töltve), szabadon szerkeszthető stb. c:
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Anno bezzeg, amikor puskát gyártott az ember... :face-with-tears-of-joy:
0 tetszik
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Nagyon sokáig Evernote-ot használtam, de miután a nyári nagy update óta kb minden tud a Notes csak előfizetés nélkül, váltottam. Illetve ahoz képest előny, hogy rendesen támogatja a csak Spen-es bevitelt, és letudom támasztani a kezemet a képernyőre ilyenkor.

Marthality
Journeyman
Beállítások
Én is próbáltam az evernote-ot, de nekem is a fizetős funkció miatt kiesett, plusz valahogy a kézi írásos bevitelt nehezebben láttam át.
S pen nagy segítség nekem is.