Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Android 11 Power Menu

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-02-2021 10:48 PM)
443 Megtekintések
volentr
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!

Úgy tudom az Android 11-es power menü-t kihagyja a Samsung. Igazából az egyetlen dolog amit vártam az Android11-ben.

Lehet ezt valahogy orvosolni, vagy ha annyira akarom ezt a funkciót, inkább vegyek másik telefont?
0 tetszik
6 Válaszok
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
A Google-n rákeresve az "Android Power Menu" kifejezésre egy vagon megoldást lehet találni rá...
0 tetszik
volentr
Journeyman
Beállítások

Megoldást nem. Csak azt adja ki, hogy szerkeszthetem. Csak hát a Samsung kihagyja, így nincs mit szerkesztenem.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Tudnál kérlek egy referencia képet küldeni, hogy pontosan melyik felületről lenne szó?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
volentr
Journeyman
Beállítások
Erről.

android-11-home-controls-how-to-1_21008.jpg

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A Samsung valóban nem adoptálta (még) az említett funkciót, alternatívaként a Google Home és SmartThings alkalmazásokat tudom ajánlani.

Utánakérdezek hogy fejlesztői téren mi a helyzet a terveket illetően, azonban ez egy kis időbe fog telni.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

volentr
Journeyman
Beállítások
Köszönöm. A SmartThings sajnos nem jött be. megnyitom, vár pár másodpercet mire betölti az eddig használt és társított eszközöket. ráadásul frissítésnél kezdhetek előröl mindent mert eltűnnek az eszközök.

Sokkal gyorsabb hosszan nyomni a Power gombot és onnan kapásból kezelni a kapcsolókat.

Számomra ez tényleg egy nagyon várt funkció.

Külső appal talán tudnék rakni értesítési panelba, de nem tudom, hogy egyáltalán lehet ilyet SmartThings-ből kihozni.
0 tetszik