Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Free

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-05-2021 11:03 PM)
853 Megtekintések
Cili
Apprentice
Beállítások
Segítséget szeretnék kérni, mert a Samsung nem tud.
A Samsung Free szolgáltatásban az alkalmazásban kiválasztottam az "alkalmazás elhagyása " pontot .
Amikor vissza szerettem volna lépni, hibaüzenet jelenik meg, hogy a kiléptetés akár 1 napig is eltarthat és kiléptet az alkalmazásból . Volt gyári visszaállítás, az addig segített, amíg nem frissítette magát az alkalmazás. Azóta ismét nem működik. Mi lehet a megoldás?
0 tetszik
8 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Pontosan milyen készüléked van? Illetve az a gond, hogy a Free összeomlik? Tudnál küldeni egy képernyő fotót a hibáról?

Köszönöm

0 tetszik
Cili
Apprentice
Beállítások
Note 10+
0 tetszik
Cili
Apprentice
Beállítások
Ez a hiba

clipboard_image_1621404554973.jpg

Screenshot_20210519-080838_Samsung Free.jpg

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az elmúlt időszakban többen is jelezték hogy nem működött az említett alkalmazás, jó eséllyel ez játszhat közre nálad is.

Remélhetőleg a közeljövőben érkezik javítás erre a problémára, egyébként a legtöbb szolgáltatására van alternatíva. (pl.: Google Hírek, Play Áruház, Galaxy Store)

Esetlegesen még megpróbálhatod azt, hogy letiltod a frissítéseket és eltávolítod az alkalmazás frissítéseit.

Ezeket az alábbi módon teheted meg:

Galaxy Store➡️Samsung Free➡️ és az Automatikus frissítésből szedd ki a pipát.

Beállítások➡️Alkalmazások➡️Samsung Free➡️➡️Frissítések eltávolítása➡️OK

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Cili
Apprentice
Beállítások
Igen, ezt csináltam, de így is folyamatosan frissíteni akar. Minden hír megnyitásakor megkérdezi.
0 tetszik
Cili
Apprentice
Beállítások
Találtam alternatívát, nem nem tudom oda"aplikálni", ahol a Samsung free van. Képernyő jobbra húzásával érhető el.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A Samsung Free helyére alapesetben nem tudok róla hogy lenne lehetőség, esetleg másik launcher-el.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Cili
Apprentice
Beállítások
Másnál volt esetleg ilyen jellegű hiba? Várható, hogy ezt orvosolják?
0 tetszik