Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Google Find my device unlock/feloldása

(Témakör létrehozásának dátuma: 7 órája)
61 Megtekintések
Gerely
Student
Beállítások
Valaki ellopta a telefonomat, egy Samsung Galaxy S22-t. Lezártam a Samsung S8 Tab-emmel a Google eszközkereső segítségével. A Google eszközkereső nem kért kódot ekkor. Megtaláltam a telefonomat, de nem tudom feloldani. Nem fogadja el a szokásos PIN-kódomat.

Someone stole my phone, a Samsung Galaxy S22. I locked it with my Samsung S8 Tab by google find my device. At that time the google find my device didn't ask any code. I found my phone, but I cannot unlock it. It doesn't accept my regular phone pin

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Kedves Gerely!

Az esetben megoldásként javaslom, hogy fordulj hivatalos szakszervizhez. Felhívom a figyelmed, hogy a szerviz kérni fogja a vásárlást igazoló számlát is.

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/ 

Üdv,

MarkBa - Moderátor

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

5 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ez ilyen titkos poszt, hogy csak kijelölve lehessen olvasni, mint az UV-s tinta?🙂
0 tetszik
Megoldás
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Kedves Gerely!

Az esetben megoldásként javaslom, hogy fordulj hivatalos szakszervizhez. Felhívom a figyelmed, hogy a szerviz kérni fogja a vásárlást igazoló számlát is.

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/ 

Üdv,

MarkBa - Moderátor

Gerely
Student
Beállítások
Köszönöm, valószínűleg holnap bemegyek a Samsunghoz. Csak nem értem, hogy lehet ilyen bug egy Google rendszerben, és miért írhatja felül a Samsung telefonomhoz kapcsolódó feloldó kódomat.
0 tetszik
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Mivel a Google eszközkezelő és a Samsung saját kódja két külön dolog....
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások

+1

0 tetszik