Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung account módosítása

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-09-2019 03:50 PM)
13234 Megtekintések
izeeta
Student
Beállítások

Üdvözletem mindenkinek!

A Samsung account-ban  (fiókban), a személyes adatoknál nem tudom megváltoztatni az országot/régiót. Mivel több éve regisztráltam, és már nem abban az országban élek mint a regisztrációkor, több szempontból fontos lenne a változtatás. A fiók törlése nem opció, az ott tárolt adatok miatt.

Ha valakinek van ilyen irányú tapasztalata, netán megoldása a problémára, örülnék neki.

A válaszokat előre is köszönöm!

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Mindenképpen érdemes lenne beszélned az ügyfélszolgálattal ha eddig nem tetted meg, másnak sikerült rajtuk keresztül megváltoztatni az általad említett fiókinformációt.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

11 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Mindenképpen érdemes lenne beszélned az ügyfélszolgálattal ha eddig nem tetted meg, másnak sikerült rajtuk keresztül megváltoztatni az általad említett fiókinformációt.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

izeeta
Student
Beállítások
Köszönöm szépen a választ. Már írtam az ügyfélszolgálatnak. 🙂
Sipi1977
First Poster
Beállítások

Köszi

Brigike2014
First Poster
Beállítások

nekem olyan problémam lenne hogy én kéz alol vettem a telot és ebbe samsung account ba a telo régi gazdája email cime van viszont jelszot nem tudok hogy tudnám megváltoztatni????

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben gyári visszaállítást végzel a telefonon (Beállítások➡Általános kezelés➡Visszaállítás➡Gyári adatok visszaállítása), továbbra is fennáll a probléma?

0 tetszik
Tompika88
Student
Beállítások
Üdvözlöm!Az lenne a kérdésem,hogy a régi e-mail címem szeretném az újra megváltoztatni...Lehetséges ez?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Az alábbi linken keresztül tudod megtenni: https://account.samsung.com/membership/contents/profile/change-email-id

Vagy pedig az alábbi útvonalon keresztül: Beállítások➡Samsung account➡Profiladatok➡E-mail➡Váltás

0 tetszik
Tompika88
Student
Beállítások
Köszönöm szépen!
lili2004
First Poster
Beállítások
Azt írja ki hogy már van ilyen azonosítójú fiók .. ilyenkor mi a teendő?