Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Háttérkép animáció Galaxy telefonra

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-12-2021 11:50 PM)
281 Megtekintések

Nekem is van ilyen problémám

Gyurcu
Voyager
Beállítások

Sziasztok! Biztos mindenkinek megvan, az Iphone nyitó/záró háttérkép animációja, amikor megnyitok egy alkalmazást. Én is valami ilyet, vagy hasonlót szeretnék beállítani, amivel kicsit izgalmasabb lehetne a felhasználói élmény. Érdekelne, hogy tudtok-e valamilyen módszert/alkalmazást, amivel az említett funkciót elő lehetne idézni?

0 tetszik
5 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Tudnál kérlek egy videót vagy GIF-et küldeni arról, hogy pontosan mire gondolsz?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Gyurcu
Voyager
Beállítások
Szia, remelem latszik mire gondolok:
https://youtube.com/shorts/sJTqVCkSPIY?feature=share
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

One UI 4 már eléggé ehhez hasonló animációt használ, így arra érdemes szerintem várnod.

Ezen kívül csak launcher-t tudok alternatívaként felhozni.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Gyurcu
Voyager
Beállítások
Milyen launcherre gondolsz?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Évekkel ezelőtt egy iLauncher nevezetű alkalmazást használtam ami iOS animációkra hajazott, de már nem vagyok benne biztos hogy melyik volt pontosan.