Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Messenger hívás egyszerre 2 telefonon

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-03-2022 09:13 PM)
1128 Megtekintések
Riand
Helping Hand
Beállítások
Sziasztok! Messenger hívás jött, felvettem, már kb. 5 perce beszéltünk, mikor a másik Samsungomon jött egy Messenger hívás, ugyanattól, akivel már az egyik telón 5 perce beszéltünk. Felvettem a másikon, rögtön bejött a kép, és az egyiken megszűnt a hívás, nem szakadt meg. Táblagépről jött mindkettőre a wifi, szintén Samsung tabletről.
A 2 teló közt nincs kapcsolódás.
Tudjátok, mi volt ez?
14 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Erre a kérdésre elsősorban az alkalmazásfejlesztő tudna válaszolni, mivel nem Samsung-hoz köthető szolgáltatásról beszélünk.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

McBreak
Helping Hand
Beállítások
Valóban!
McBreak
Helping Hand
Beállítások
Kedves Riand! Erre nagyon egyszerü a válasz: Hogyha 1 telefonszámot használsz és a Messenger alkalmazás le van töltve Tablettre stb...akkor úgyanúgy tudnak hívni!
Riand
Helping Hand
Beállítások
köszi
0 tetszik
Riand
Helping Hand
Beállítások
A tabletban van a voda mobilinternet sim, az egyik telóban egy 20-as sim, a másik telón csak a wifi
0 tetszik
Riand
Helping Hand
Beállítások
De miért hív fel a messengeren az, akivel már egy másik telon beszélek a messengeren? Neki egy db telója van
0 tetszik
McBreak
Helping Hand
Beállítások
Azért kedves Riand,mert akárhány telefonszámod van,hogyha fék van telepítve neked a Messenger,akkor bármelyik technikai eszközön felhivható vagy mert a Messenger társítva van a telefonszámodhoz.
McBreak
Helping Hand
Beállítások
Riand és RozvM ! Hogyha egy alkalmazáshoz társítva,összekapcsolva van a telefonszám és a Messenger fel van telepítve Telóra,Tabbletre ,Pc-re akkor bármelyiken csönghet:)
Riand
Helping Hand
Beállítások
értem
0 tetszik