Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Facebook fiók!

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-02-2021 02:23 PM)
880 Megtekintések
JózsefBakó1972
Apprentice
Beállítások
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Samsung galaxy A71- es telefonom van! Nem tudom a facebook illetve a messenger alkalmazásokat (Fiókok) szinkronizálni! Inaktív a szinkronizáló gomb! Gondolom ezért kapok csak hébe-hóba push értesítéseket a facebooktól! A segítséget előre is köszönöm! 
0 tetszik
16 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia, az automatikus szinkronizálás be van kapcsolva a készüléken? Esetleg még egy kijelentkezés az alkakmazásokból, majs adat- és gyorsítótárat törölnék és újratelepíteném a két alkalmazást. Hátha ez segít.
JózsefBakó1972
Apprentice
Beállítások
Szia! Köszönöm a válaszodat!Persze, be van kapcsolva! Ezt már mindet próbáltam, semmi eredmény sajnos!
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sajnos nekem sincs több ötletem, de remélem valaki más tud majd itt neked segíteni.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a készülék szoftvere naprakész, érdemes lenne megpróbálkozni egy gyári visszaállítással a hiba elhárítása érdekében.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
JózsefBakó1972
Apprentice
Beállítások
Köszönöm a válaszodat! Már azon is túl vagyok! Rengeteget olvastam utána! Semmi nem segít! Minden tökéletesen működik, de ez sajnos nem!
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Tudnál kérlek küldeni egy képernyőképet az "inaktív" gombról?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
JózsefBakó1972
Apprentice
Beállítások
Tessék!

Screenshot_20210220-200547_Settings_279.jpg

0 tetszik
VBence1
Pioneer
Beállítások
A Messengeren is be vagy jelentkezve? Mert ez lehet a hiba.
0 tetszik
JózsefBakó1972
Apprentice
Beállítások
Köszi a választ! Természetesen be vagyok jelentkezve!