dátum: 25-06-2018 07:03 AM
Sziasztok! Nemrég vettem észre, hogy a 2018 februárjában vásárolt S8+-om kijelzője látható módon beégett. A kezdőképernyőn elhelyezett alkalmazások láthatóak, ha a kijelző fehéren világít. Az lenne a kérdésem, hogy tapasztalt-e már valaki ilyesmit és ezt esetleg a gyári 1 éves garanciával készülékcserére vagy kijelzőcserére be tudom-e váltani? A válaszokat előre is köszönöm.
dátum: 26-06-2018 11:23 AM
Szia!
Sajnálattal értesülünk a történtekről.
Ilyen esetben mindenképp javasolt a telefont márkaszervizeink egyikénél leadni, mivel így technikusaink személyesen átvizsgálhatják a készüléket és nekik lesz lehetőségük megállapítani, hogy a javítás garanciális vagy díjköteles keretek közzé tartozik.
A hozzád legközelebb lévő márkaszervizek elérhetőségét az alábbi linken tekintheted meg:
https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/
Üdv!
dátum: 30-07-2018 08:33 PM
Csaó! Ugyanez a problémám nekem és még sok s8 tulajnak is. Ráadásul garancia lejárata után hetekkel jelentkezett ez a hiba... Gratulálok a samsungnak a selejtes super amoledes csúcskategóriájához
dátum: 30-07-2018 10:23 PM
Sziasztok!
Sajnos a beégés az összes AMOLED kijelzőre (nem csak a Samsung-okéra) nagyon jellemző, szimplán a technológiájából fakadóan. Mindegyik kijelzőtípusnak (TFT, LCD, IPS, AMOLED, stb.) meg van az előnye, illetve hátránya. Érdemes ezeknek utánaolvasni és a saját felhasználói igényeidnek és szokásaidnak megfelelő terméket választani.
Annak érdekében, hogy megelőzzük a beégést érdemes gyakran háttérképet váltani (teljesen eltérőt: sötét -> világos, zöld -> kék, stb.), változtatni az ikonok elrendezésén. Továbbá érdemes letölteni egy olyan billentyűzet alkalmazást, ahol lehet változtatni annak színét (pl. SwiftKey). Tapasztalataim szerint ez az egyik leggyakrabban beégő dolog a telefonok kijelzőjén, mivel legtöbben chatelésre használják azt.
dátum: 26-09-2018 03:08 PM
Nekem is a billentyűzet égett be. Csalódás. Bár a meg nem szűnő bluethooth probléma, amit már számtalanszor próbáltak frissítésekkel megoldani, mégsem sikerül, pont ugyanilyen kiábránító. Sokat vagyok külföldön, fél óra míg csatlakozik a kinti hálózatokhoz, csak ha manuálisan futtatom a hálózatkeresést, ugyanaz a szolgáltatónál lévő iphone-nak ez 3 perc. Komolyan, 250.000 Ft-ért vettem egy alapvető kommunikációs hibás, vacak, beégős telefont. Ez minden, de nem normális dolog.
dátum: 27-09-2018 02:22 PM
Szia!
Sajnálattal olvassuk, hogy több felüelten is tapasztaltál rendellenességeket a készülékeden.
Ez esetben a legoptimálisabb megoldás az lenne, ha leadnád a telefont márkaszervizeink egyikénél, így technikusaink személyesen is átvizsgálhatják a készüléket.
Elérhetőségeiket az alábbi linken találod:
https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/
Bízunk benne, hogy segítségükkel hamarosan igényeidnek megfelelően használhatod a telefont.
Üdv!
dátum: 15-01-2019 07:16 PM
Szia,
Örülünk, hogy elégedett vagy a szerviz által elvégzett javítással. Reméljük, hogy sikerült véglegesen kiküszöbölni a tapasztaltakat.
A garanciára vonatkozó pontos információnyújtás érdekében, javasoljuk, hogy Ügyfélszolgálatunkat keresd fel, hogy teljes körűen tájékoztathassanak ez ügyben.
Üdv!
dátum: 05-05-2019 02:27 PM
Kedves Ügyintéző!
Szerintem egy összefogott próbapert megérne a kijelző beégése!
Ebbe a kijelző típusban egyértelműen kódolva van az avulás. Azaz az eladás pillanatában is pontosan tudják, hogy a kijelző belátható időn belül be fog égni! Hogy pontosítsak gyártási hibás!
A kijelzőik, nagy számban égnek be még a jótállás időtartama alatt is! Gondolom ezt a szervizeik tudnák igazolni!
Ha kicserélik a kijelző garancia azaz a jótállás időtartama alatt, fő darab cserének minősül! Azaz újból kellene hivatalosan is indítani a jótállást!
Ezzel is úgymond "trükköznek" mert a szerviznek a kicserélés után kötelessége lenne tájékoztatni a vásárlót!
Nagyon sok felhasználó nem veszi észre csak ha már "látványosan" ég be a kijelző! Ezért van, hogy nagyságrendel kevesebb, a szervizt megjárt kijelző hiba mint a valós szám!
Legjobb tudomásom szerint a kódolt avulás nem csak az EU-ban tilos!
Csak ismételni tudom magam, próbaper elindításával! Túl sokba kerülnek ezek a "játékszerek"!
dátum: 24-05-2019 01:47 PM
Szia!
Igaz, nekem régebbi a telefonom, S6 edge. 3 éves. Nemrég vettem észre, hogy nekem is ugyanígy beégett a kijelző. 😕
dátum: 05-07-2019 07:41 AM
S8-ammal én is így jártam, annyi csavarral, hogy külföldön vásároltam. Vásárláskor senki nem jelezte, hogy nincs a Samsungnak nemzetközi garanciája, csak régiókénti. Amerikában vásárolt eszköznek csak ott van garanciája.
A kijelzőt saját költségen kijavítottam, amikor 1 héten belül egy pixel meghalt az elvileg vadiúj kijelzőben. Azóta be is égett. A csere nem volt 1 éve.
Jeleztem a "márkaszervíznek" és a Samsungnak, de mindig csak a másikra mutogattak. Kaptam olyan választ is, hogy nem is ott javították, mire küldtem a számla másolatot. Nagyon nagyot csalódtam a Samungban.
Véleményem szerint a szervíz nem végzett megfelelő munkát. A hibát jeleztem anno és olyan választ is kaptam, hogy mivel Usa-ban vásárolt, így a cserélt eszközre nincs garancia, hiába mondtam, hogy törvény is van róla, illetve, gondolom, európai piacra szánt kijelző került beszerelésre, így az egy olyan fő alkatrész volt, ami már nem amerikai piacos.