Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A3 ( 2017 ) wifi csatlakozás

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-07-2019 12:17 PM)
3769 Megtekintések
erika83
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!

Samsung Galaxy A3 ( 2017 )-s telefonomra kaptam egy szoftverfrissítést ( 8.0.0 ) és azóta nem tudok az otthoni wifire csatlakozni, de más idegen wifire meg csatlakozik ! ( A hiba üzenet: hitelesítési hiba történt )

Visszaállítottam a telefont a gyári beállításra, de így se kapcsolódik!

Segítségeteket előre is köszönöm!

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
erika83
Journeyman
Beállítások

Szia!

Nekem már megoldódott a problémám,

de amúgy csak az otthonira nem csatlakozott. Kaptam egy új szoftverfrissítést és utána helyre állt.

Erika

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

18 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Kezdésnek kérlek próbálkozz a biztonság kedvéért egy Hálózatbeállítások visszaállítása opcióval.

Ha ez nem segített, az otthoni Wi-Fi/modem/router/digitális elosztó újraindításával.

A fentiek sikertelensége esetén kérlek mellékeld a készüléked modell számát. Ezt A telefon névjegye menüben találod meg. Emellett a telefonod Szoftveres adatairól is küldj kérlek egy képernyőképet.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
erika83
Journeyman
Beállítások

Elvégeztem az újraiindításokat, de így se sikerült!

Modell szám: SM-A320FL

ode22

11

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Az otthoni hálózaton kívüli Wi-Fi-k voltak jelszavas védelemmel ellátva?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
erika83
Journeyman
Beállítások

Igen!

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia Erika!

Ez a hibaüzenet akkor is meg szokott jelenni, ha tévesen írtad be a wifid jelszavát. Menj rá a készülékeden a wifi nevére, érintsd meg hosszan majd válaszd ki a "Kapcsolódás a hálózathoz" menüpontot. Itt újra beírhatod a jelszavad, ha ez nem válik be a router resetelése megoldhatja ezt a problémát, és állíthastz be új jelszót.
Tipp: Próbálj meg egy másik eszközzel is csatlakozni az otthoni hálózatodra így ha annál is ez a hibaüzenet jelenik meg, akkor reseteli kell a routered.
0 tetszik
erika83
Journeyman
Beállítások

Szia,                 

Ezeket a lehetőségeket is kipróbáltam, de így se csatlakozik. ( sőt már a gyári beállítás visszaállítását is elvégeztem a telefonon, de így se csatlakozik )

Más eszközök csatlakoznak a wifihez a régi jelszóval és az újjal is!

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hmm... Pár dolgot még lehet elkövetni.

Próbálkozzunk egy biztonsági móddal.

A telefont indítsd újra, majd az alábbi képernyőtől kezdve

maxresdefault

és azután tartsd lenyomva a halkító gombot. Akkor sikeres a művelet, ha megjelenik egy Biztonsági mód vízjel a telefon képernyőjének sarkában, illetve értesítést is kapsz róla.

Ezek után felejtessed el a hálózatot a készülékkel, majd próbálj újra csatlakozni.

Várom válaszodat a fejleményekről 🙂

0 tetszik
erika83
Journeyman
Beállítások

Elvégeztem amit leírtál, de sajnos továbbra se tud kapcsolódni. 😞

0 tetszik
szabadig
Apprentice
Beállítások

Nálunk is ugyanez a probléma áll fenn. A Samsung tájékoztatása szerint a legutóbbi frissítés nem lett jó, a Galaxy A3 telefonok nem tudnak felcsatlakozni a WI-FI hálózatra. Ígérnek mindent, hogy a hiba javítása folyamatba, de azt nem tudják megmondani, hogy mikor küldenek új frissítést. Nem tudom mit lehetne tenni. Fogyasztóvédelem? Segítséget szeretnék kérni a probléma megoldásában!