dátum: 28-07-2019 12:17 PM
Sziasztok!
Samsung Galaxy A3 ( 2017 )-s telefonomra kaptam egy szoftverfrissítést ( 8.0.0 ) és azóta nem tudok az otthoni wifire csatlakozni, de más idegen wifire meg csatlakozik ! ( A hiba üzenet: hitelesítési hiba történt )
Visszaállítottam a telefont a gyári beállításra, de így se kapcsolódik!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 04-02-2020 08:16 PM
Szia!
Nekem már megoldódott a problémám,
de amúgy csak az otthonira nem csatlakozott. Kaptam egy új szoftverfrissítést és utána helyre állt.
Erika
28-07-2019 01:29 PM – szerkesztés: 28-07-2019 01:30 PM
Kezdésnek kérlek próbálkozz a biztonság kedvéért egy Hálózatbeállítások visszaállítása opcióval.
Ha ez nem segített, az otthoni Wi-Fi/modem/router/digitális elosztó újraindításával.
A fentiek sikertelensége esetén kérlek mellékeld a készüléked modell számát. Ezt A telefon névjegye menüben találod meg. Emellett a telefonod Szoftveres adatairól is küldj kérlek egy képernyőképet.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 28-07-2019 02:34 PM
Elvégeztem az újraiindításokat, de így se sikerült!
Modell szám: SM-A320FL
ode2
1
dátum: 28-07-2019 09:04 PM
Az otthoni hálózaton kívüli Wi-Fi-k voltak jelszavas védelemmel ellátva?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 28-07-2019 09:14 PM
Igen!
dátum: 29-07-2019 12:42 PM
dátum: 29-07-2019 02:29 PM
Szia,
Ezeket a lehetőségeket is kipróbáltam, de így se csatlakozik. ( sőt már a gyári beállítás visszaállítását is elvégeztem a telefonon, de így se csatlakozik )
Más eszközök csatlakoznak a wifihez a régi jelszóval és az újjal is!
29-07-2019 05:27 PM – szerkesztés: 29-07-2019 05:39 PM
Hmm... Pár dolgot még lehet elkövetni.
Próbálkozzunk egy biztonsági móddal.
A telefont indítsd újra, majd az alábbi képernyőtől kezdve
és azután tartsd lenyomva a halkító gombot. Akkor sikeres a művelet, ha megjelenik egy Biztonsági mód vízjel a telefon képernyőjének sarkában, illetve értesítést is kapsz róla.
Ezek után felejtessed el a hálózatot a készülékkel, majd próbálj újra csatlakozni.
Várom válaszodat a fejleményekről 🙂
dátum: 29-07-2019 08:57 PM
Elvégeztem amit leírtál, de sajnos továbbra se tud kapcsolódni. 😞
dátum: 30-07-2019 10:48 AM
Nálunk is ugyanez a probléma áll fenn. A Samsung tájékoztatása szerint a legutóbbi frissítés nem lett jó, a Galaxy A3 telefonok nem tudnak felcsatlakozni a WI-FI hálózatra. Ígérnek mindent, hogy a hiba javítása folyamatba, de azt nem tudják megmondani, hogy mikor küldenek új frissítést. Nem tudom mit lehetne tenni. Fogyasztóvédelem? Segítséget szeretnék kérni a probléma megoldásában!