dátum: 28-07-2019 12:17 PM
Sziasztok!
Samsung Galaxy A3 ( 2017 )-s telefonomra kaptam egy szoftverfrissítést ( 8.0.0 ) és azóta nem tudok az otthoni wifire csatlakozni, de más idegen wifire meg csatlakozik ! ( A hiba üzenet: hitelesítési hiba történt )
Visszaállítottam a telefont a gyári beállításra, de így se kapcsolódik!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 30-07-2019 12:34 PM
Ezt sajnálattal hallom, tudomásom szerint tavaly júniusban el lett hárítva a probléma.
Természetesen rákérdeztem a támogatásnál, tényleg élnek az általad leírtak és dolgoznak rajta a fejlesztők, szíves türelmeteket és megértéseteket kérik.
A régebbi Android verizóra visszaállást sajnos nem tudja biztosítani a Samsung.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 30-07-2019 05:05 PM
Sziasztok!
Megoldódott a problémám kaptam ma délután egy újabb szoftverfrissítést és ez után már tudtam csatlakozni a wifihez!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
dátum: 30-07-2019 07:25 PM
Nálunk is megjött a frissétés, minden renben van!
dátum: 03-02-2020 05:25 PM
Ugyan ez a hiba áll fenn samsung galaxy A6 plus telefonomnál az itt le írt összes tippet kipróbáltam semmi nem segít "hitelesítési hiba történt" minden más kapcsolódik lehet össze kell törni aztán viszlát samsung 😡
dátum: 04-02-2020 08:32 AM
dátum: 04-02-2020 08:16 PM
Szia!
Nekem már megoldódott a problémám,
de amúgy csak az otthonira nem csatlakozott. Kaptam egy új szoftverfrissítést és utána helyre állt.
Erika
dátum: 06-09-2020 11:31 AM
Szia!
Ebben az esetben érdemes lenne kipróbálni a hálózatbeállítások visszaállítását, illetve egy gyári visszaállítást.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 06-09-2020 11:59 AM
A probléma oldódott meg vagy az említett opciók lettek kipróbálva?
dátum: 07-09-2020 08:43 AM
Illetve, ha sikerült megoldani, milyen beállításokat módosított?