dátum: 05-10-2020 12:32 AM
A Samsung Galaxy M11 hátoldalán egy 13 megapixeles elsődleges, valamint egy 5 megapixeles ultraszéles látószöggel bíró modul található egy 2 megapixeles mélységérzékelő társaságában. Az előlapi kivágásba szerelt képrögzítő egység pedig 8 megapixeles fotókat készít majd. Ujjlenyomat-olvasó is került a hátoldalra, és van fülhallgató kimenet is a repertoárban. A telefon Android 10 operációs rendszert futtat, amelyet a Samsung saját fejlesztésű OneUI 2.1 felülete lát el egyedi külalakkal és rengeteg extra funkcióval.
dátum: 05-10-2020 06:38 PM
Szia @Jankó !
Nagyon remélem, hogy ez az a termékcsalád lesz, ami sosem jelenik meg Magyarországon, mert így is amondó vagyok, hogy nagyon népes az okostelefon portfóliója a Samsungnak. Értem, mely gyártók ellen szeretné felvenni a harcot, de azért tűntették el a Galaxy J-szériát, mert hosszútávon gyengécskék lettek.
Amúgy a Galaxy Világán olvastam, hogy a Samsung Magyarország weboldalára is belistázásra került, bár a cikk írója szerint: kicsi a valószínűsége a debütálásának, mert a Galaxy M-szériánál az árrés eléggé csekély, amit csak online áruház tudna honosítani veszteségmentesen.
Üdv.:
Krisz