Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Megjelent Európában a Samsung Galaxy M11

(Témakör létrehozásának dátuma: 05-10-2020 12:32 AM)
318 Megtekintések
Jankó
Explorer
Beállítások
Azért érdemes figyelni akár olyan telefonokat is, amelyek első körben mondjuk csak Indiában kerülnek forgalomba, mert könnyen előfordulhat, hogy hamarosan nálunk is piacra dobják őket. Pontosan ez a helyzet a Samsung Galaxy M11-gyel, ami többek között az egészen méretes akkumulátora miatt lehet érdemes a figyelemre, és most már Európában is be lehet szerezni. 

image

A készülék belsejében az energiaellátást egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorra bízta a gyártó, szóval nem lesz gond az üzemidővel sem. A töltés USB-C porton keresztül történik, és a 15 wattos adapterek is támogatottak.

image

A Samsung Galaxy M11 hátoldalán egy 13 megapixeles elsődleges, valamint egy 5 megapixeles ultraszéles látószöggel bíró modul található egy 2 megapixeles mélységérzékelő társaságában. Az előlapi kivágásba szerelt képrögzítő egység pedig 8 megapixeles fotókat készít majd. Ujjlenyomat-olvasó is került a hátoldalra, és van fülhallgató kimenet is a repertoárban. A telefon Android 10 operációs rendszert futtat, amelyet a Samsung saját fejlesztésű OneUI 2.1 felülete lát el egyedi külalakkal és rengeteg extra funkcióval.

image

A Samsung Galaxy M11 159 euróért kapható Hollandiában, ez magyar pénzben nagyjából 57 ezer Ft-ot jelent.

Üdv
Janko

1 Válasz
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia @Jankó !

Nagyon remélem, hogy ez az a termékcsalád lesz, ami sosem jelenik meg Magyarországon, mert így is amondó vagyok, hogy nagyon népes az okostelefon portfóliója a Samsungnak. Értem, mely gyártók ellen szeretné felvenni a harcot, de azért tűntették el a Galaxy J-szériát, mert hosszútávon gyengécskék lettek. 

Amúgy a Galaxy Világán olvastam, hogy a Samsung Magyarország weboldalára is belistázásra került, bár a cikk írója szerint: kicsi a valószínűsége a debütálásának, mert a Galaxy M-szériánál az árrés eléggé csekély, amit csak online áruház tudna honosítani veszteségmentesen. 

Üdv.:

Krisz