Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mobilinternet csatlakozási probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 05-01-2025 03:19 PM)
33 Megtekintések
MatheszLaci
Navigator
Beállítások
Sziasztok! 2 hónapja kaptam egy S21 Ultrát és nem lehet használni a mobilinternetet, hiába indítom újra a telefont meg veszem ki a sim kártyát ami másik telefonba normálisan működik, de nem javul meg és akkor is mutatja azt az ikont ami be van karikázva, amikor nincs benne sim kártya.

Amikor kaptam, akkor még működött rajta, de 2 héttel késöbb már egyre gyakrabban nem működött amikor ki lett kapcsolva és vissza. Ma újra telepítettem, de nem javult. 

Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet az oka?

image

8 Válaszok
Gadam97
Voyager
Beállítások
Szia! Esetleg próbálj meg itt a Samsung Members alkalmazásban csinálni egy Telefondiagnosztikát hát ha jelez valamit.
MatheszLaci
Navigator
Beállítások
Néztem, de ott mindent ki pipàl
0 tetszik
Gadam97
Voyager
Beállítások
Esetleg próbáld meg Beállítások-keresőbe írd be visszaállítás meg nyitod ott lesz egy olyan hogy mobilhálózat beállítások visszaállítása hát ha segít.
MatheszLaci
Navigator
Beállítások
Próbáltam többször is, de nem csinált semmit, ha jól gondolom, akkor ki kell cseréltetni az antennát
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Mindegyik SIM kártya helyen ezt csinálja a készülék? Esetleg e-SIM-mel próbáltad?
MatheszLaci
Navigator
Beállítások
E-sim-mel még nem próbáltam
0 tetszik
MatheszLaci
Navigator
Beállítások
Igen, mindegyik Sim kártyát foglalatnál
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Furcsa. Arra tudok gondolni, hogy a kártyaolvasó adhatta meg megát. Vagy nem tudom milyen forrásból származik a készülék, de még letiltás lehetne, de úgy tudom, hogy akkor csak az 1. kártyahelyet tiltják többnyire.