Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Javítási akció

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-10-2023 07:15 AM)
264 Megtekintések
VéghAti
Apprentice
Beállítások
S21 készülékemet Z4 vásárlása miatt beadtam az akciós felújításra, épp 100ezer alatt maradt (94e) de kicserélték a led kijelzőt, az akksit, a hátlapot, a csatit stb. Kérdem én, ha még használtam is volna mennyi lett volna a vége? Szerintem ebben az akcióban átverik a Samsungot
11 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ki ver át kit ? :face-with-tears-of-joy:
A gyártó végzi a javítást szervizpartnerrel, akinek a gyártó biztosít alkatrészt.
A kijelző a legdrágább dolog a cserélt alkatrészekből, így reális a javításra adott ajánlat értéke.
VéghAti
Apprentice
Beállítások
Semmi baja nem volt!!!!
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Minek ?
0 tetszik
VéghAti
Apprentice
Beállítások
Még a gyári fóliám is rajta maradt...
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
De minek nem bolt baja ?
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Arról nem is beszélve, hogy szerintem örülni kéne annak, hogy ennyi összegben kb. a fél telefont kicserélték.
Viszonyításképpen egy kijelzőcsere önmagában olyan 120.000 Ft, vagy még több a mostani helyzetben.
VéghAti
Apprentice
Beállítások
A telefonnak...
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Akkor nem értem mi a gond ?
Kicserélte a szerviz, amit úgy láttak, hogy kell és belefér a promócióban meghatározott keretbe.
Nem hiszem, hogy jól mutatott volna az, hogy olyan 50.000 Ft értékben cserélnek alkatrészeket, aztán a maradék összeg meg bukó, mert a kupon csak egyszer használható fel.
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Én sem értem mire gondolsz pontosan, ha hibátlan volt a készülék akkor az akkumulátor cserén nem nagyon van mit fel újítani, de ha ennyi dolgot kicseréltek benne akkor a lehető legjobban jártál, szinte vadonatúj készüléket vehettél utána át.