dátum: 07-06-2020 08:53 AM
Sziasztok!
Június 1.én frissítettem a telefont és eltűntek az (alsó sarokból a képernyő közepére húzással) előugró híreim és helyette a google assisstens indul el...
Hogyan tudnám vissza kapcsolni a híreket?
Próbáltam a Google news appot, de ott nem az érdeklődési köröm és keresési előzményeim alapján dobálja fel a híreket, manuálisan pedig túl sok macera lenne beállítani, hiszen eddig automatikus volt az egész.
Köszönöm a segítséget!
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 05-07-2020 08:00 PM
Heló!
Kipróbáltam minden tippet, azonban végül a frissítések eltávolítása oldotta meg a problémát.
Beállítások -> Alkalmazások -> Google -> jobb felső sarokban lévő három pont -> Frissítések eltávolítása
Így visszatért a discovery az asszisztens helyett!
Köszönöm a sok tippet, ezek nélkül nem sikerült volna!
Üdv.
Dávid
05-07-2020 05:46 PM – szerkesztés: 05-07-2020 05:46 PM
Szia!
Kérlek le tudnád írni és/vagy fényképpel illusztrállni, hogy pontosan milyen képernyőfelületen használtad a "híreket", illetve mi volt az alkalamazás/szolgáltatás/felület neve?
Esetleg a Samsung Daily-re gondolsz, amit a kezdőképernyőn jobbra simítva elérhetsz?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 05-07-2020 06:40 PM
Heló,
Csatolom a képet.
Közben annyit kiderítettem, hogy a Google discovery-ről van szó.
dátum: 05-07-2020 07:32 PM
Ami eddig a leghatásosabbnak tűnik és működőképes számomra:
Alternatívák:
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 05-07-2020 08:00 PM
Heló!
Kipróbáltam minden tippet, azonban végül a frissítések eltávolítása oldotta meg a problémát.
Beállítások -> Alkalmazások -> Google -> jobb felső sarokban lévő három pont -> Frissítések eltávolítása
Így visszatért a discovery az asszisztens helyett!
Köszönöm a sok tippet, ezek nélkül nem sikerült volna!
Üdv.
Dávid