Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Galaxy S20 frissítés után eltűnt hírek

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-06-2020 08:53 AM)
1442 Megtekintések
Kecskusz
Apprentice
Beállítások

Sziasztok!

Június 1.én frissítettem a telefont és eltűntek az (alsó sarokból a képernyő közepére húzással) előugró híreim és helyette a google assisstens indul el...

Hogyan tudnám vissza kapcsolni a híreket?

Próbáltam a Google news appot, de ott nem az érdeklődési köröm és keresési előzményeim alapján dobálja fel a híreket, manuálisan pedig túl sok macera lenne beállítani, hiszen eddig automatikus volt az egész.

Köszönöm a segítséget!

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Kecskusz
Apprentice
Beállítások

Heló!

Kipróbáltam minden tippet, azonban végül a frissítések eltávolítása oldotta meg a problémát.

Beállítások -> Alkalmazások -> Google -> jobb felső sarokban lévő három pont -> Frissítések eltávolítása

Így visszatért a discovery az asszisztens helyett! :face-with-tears-of-joy: 

Köszönöm a sok tippet, ezek nélkül nem sikerült volna!

Üdv.

Dávid

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
4 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Kérlek le tudnád írni és/vagy fényképpel illusztrállni, hogy pontosan milyen képernyőfelületen használtad a "híreket", illetve mi volt az alkalamazás/szolgáltatás/felület neve?
Esetleg a Samsung Daily-re gondolsz, amit a kezdőképernyőn jobbra simítva elérhetsz?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Kecskusz
Apprentice
Beállítások

Heló,

Csatolom a képet.

Közben annyit kiderítettem, hogy a Google discovery-ről van szó.SmartSelect_20200705-183710_Samsung Internet.jpg

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ami eddig a leghatásosabbnak tűnik és működőképes számomra:

• A Google Segéd konfigurálásának kihagyása.
    Amennyiben kikapcsoljuk a Google alkalmazást (Beállítások➡Alkalmazások➡Google➡Kikapcsolás➡Kikapcsolás➡OK) ,majd újra felfrissítjük Google Play-en keresztül, minimális időn belül újra felfog tűnni a Segéd beállítási felülete. Itt a Ne most gombra nyomjunk, majd ha újból feltűnik ugyanezen felület, az Elvetés opciót válasszuk.

Alternatívák:

• Kapcsold ki a Google Asszisztenst.
    Nyomj a jobb alsó sarokban lévő iránytűre, majd  a profilképedre, ezek után a Beállításokra, majd az Assitant fülre, végül a Telefon listaelemre és itt ki tudod kapcsolni a Segédet. Azonban valószínűleg ezek után is lesz egy elsődleges felület, ami felkínálja neked az asszisztens használatát és csak a Google emblémára nyomva fogsz átirányítást kapni a Discover-hez.
  • Google alkalmazás frissítéseinek elutasítása.
    Beállítások➡Alkalmazások➡Google➡Kikapcsolás és Google Play➡Google➡➡Automatikus frissítés kikapcsolása.
    Az 1 milliós kérdés az, hogy a készüléken a Google alkalmazás gyári verziója erőlteti-e az asszisztenst. Emellett necces hogy meddig funkcionalitás képes elavult verzióval az alkalmazás.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Megoldás
Kecskusz
Apprentice
Beállítások

Heló!

Kipróbáltam minden tippet, azonban végül a frissítések eltávolítása oldotta meg a problémát.

Beállítások -> Alkalmazások -> Google -> jobb felső sarokban lévő három pont -> Frissítések eltávolítása

Így visszatért a discovery az asszisztens helyett! :face-with-tears-of-joy: 

Köszönöm a sok tippet, ezek nélkül nem sikerült volna!

Üdv.

Dávid

0 tetszik