dátum: 07-10-2019 01:55 PM
nem tudok csengőhangot megváltoztatni,
ezt az üzenetet adja ,
Valakinek van vmi ötlete,
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 14-10-2019 07:34 PM
Ajánlanék ez esetben egy gyári visszaállítást, nézzük meg mi a helyzet utána.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 14-10-2019 09:40 PM
A Ringtones mappában nekem sincs semmi, csak és kizárólag a beállított mp3 csengőhangom.
A első két képedből nekem sajnos nem egyértelmű, hogy pontosan hogyan is próbáltad beállítani a csengőhangot.
Beállítások -> Hangok és rezgések -> Csengőhang menüponton belül én rákattintok a megfelelő SIM kártyára, majd jobb felső sarokban + jel. Ekkor feldobja a telefonon lévő összes zenei tartalmat Zeneszámok, Albumok, Előadók és Mappák szerint csoportosítva, kijelölöm a számot, be tudom állítani, hogy mettől meddig legyen csengőhang, majd rányomok jobb felül a Kész gombra. Gyári S10e-n, anélkül, hogy telepítettem volna bármilyen zenelejátszót a Samsung Music-on kívül, ez így működött 10-ből 10-szer.
Könnyen lehet, hogy nem adtál engedélyt, vagy véletlenül letiltottad a tárhely elérését a megfelelő alkalmazásnak.
Ellenőrizd le, hogy a Beállítások -> Alkalmazások -> (jobb felül 3 pötty) -> Rendszeralkalmazások megjelenítése menüben a Hangválasztó alkalmazásnak minden engedély meg van-e adva.
Ha minden beállítás jónak tűnik, de mégsem akar működni, akkor tényleg érdemes megpróbálni egy gyári visszaállítást, de előtte csinálj biztonsági mentést. Ehhez leírást itt találsz:
Remélem sikerül megoldani a problémát.
Üdv,
Ádám
dátum: 15-10-2019 08:02 AM
Oda nem tesz csengőhangokat senkinek. Vagy lehet, hogy rejtve van, nem néztem. De nekem is csak a sajátok vannak. Én arra gondoltam, hogy a telefonbeállítások, hangok, csengőhangok menüpontban ha gyári hangokat próbálsz beállítani, akkor azt sem engedi?
Mielőtt a gyári alapraállítást megpróbálod, én még annyit javaslok, hogy a rendszerbeállítások/alkalmazások menüpontban a jobb felső sarokban a 3 pöttyre kattintva van egy olyan, hogy "alkalmazás beállítások visszaállítása". Ezzel visszaállítod az alkalmazások testreszabásait. Vagyis a hozzáférési engedélyeket gyári alapra teszi és a hozzárendeléseket is, adatkapcsolat korlátozásokat. Hátha valami összekutyulódott. Ez után indítsd újra a telefont és próbáld újra a csengőhang hozzáadást.
Ha ezután sem megy, akkor kifogytam az ötletekből és én is csak a telefon gyári alapra visszaállítását tudnám javasolni.
dátum: 17-10-2019 08:10 AM
Köszönöm szépen a kitartást mindenkinek
dátum: 17-10-2019 03:39 PM
Hogyha Android 9-ről váltasz 10-re, akkor nem szerencsés backup-ot használni. Persze lehet, hogy nálad nem lesz gond, de nekem csinált érdekes dolgokat. 8-ról 9-re átállásnál a Samsung gyári backup.
Ráadásul nem mindent állít visza 100%-ban, hanem kb 90%-ban.
A képek Samsung felhőbe mentése az működik, arra nincsen panaszom. Névjegyzék is működhet, bár én arra inkább a Google megoldását szeretem.
Ez csak az én véleményem, tapasztalatom. Mások elégedettek a backuppal.
dátum: 29-12-2019 09:45 AM
Nekem is ugyan ez a problémám. Mióta csináltam egy gyári visszaállítást, és hagytam a rendszert utána frissíteni, nekem sem enged csengőhangot változtatni. Mindegyik gyári alkalmazást kipróbáltam az átállításhoz, de folyton azt írta, "Nem állítható be csengőhangként" Egyetlen egy csengőhang van a telefonon a frissítés után a Samsung Music mappában, és ha azt akarom újra beállítani azt sem hagyja. Samsung J5 2017-es EU modellem van.
dátum: 29-12-2019 09:55 AM
nekem a 10-es upgradtől egyszercsak helyrejött. most minden megy úgy mint régen
dátum: 29-12-2019 09:58 AM
Nem tudom nekem lesz-e frissítésem ehhez a régebbi tipushoz még.
dátum: 10-01-2020 08:40 PM
És mindössze csak 3 hónapot kellett várnod
dátum: 28-01-2023 07:28 PM