Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

csengőhang változtatás

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-10-2019 01:55 PM)
18065 Megtekintések
tsilver300
Pioneer
Beállítások

nem tudok csengőhangot megváltoztatni,

ezt az üzenetet adja ,  

Valakinek van vmi ötlete,

S612.jpgScreenshot_20191007-134534_Settings.jpg

0 tetszik
Ugrás a megoldásra
19 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ajánlanék ez esetben egy gyári visszaállítást, nézzük meg mi a helyzet utána.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
AdamSzabo
Voyager
Beállítások

A Ringtones mappában nekem sincs semmi, csak és kizárólag a beállított mp3 csengőhangom. 

A első két képedből nekem sajnos nem egyértelmű, hogy pontosan hogyan is próbáltad beállítani a csengőhangot.

Beállítások -> Hangok és rezgések -> Csengőhang menüponton belül én rákattintok a megfelelő SIM kártyára, majd jobb felső sarokban + jel. Ekkor feldobja a telefonon lévő összes zenei tartalmat Zeneszámok, Albumok, Előadók és Mappák szerint csoportosítva, kijelölöm a számot, be tudom állítani, hogy mettől meddig legyen csengőhang, majd rányomok jobb felül a Kész gombra. Gyári S10e-n, anélkül, hogy telepítettem volna bármilyen zenelejátszót a Samsung Music-on kívül, ez így működött 10-ből 10-szer.

Könnyen lehet, hogy nem adtál engedélyt, vagy véletlenül letiltottad a tárhely elérését a megfelelő alkalmazásnak.

Ellenőrizd le, hogy a Beállítások -> Alkalmazások -> (jobb felül 3 pötty) -> Rendszeralkalmazások megjelenítése menüben a Hangválasztó alkalmazásnak minden engedély meg van-e adva.

Ha minden beállítás jónak tűnik, de mégsem akar működni, akkor tényleg érdemes megpróbálni egy gyári visszaállítást, de előtte csinálj biztonsági mentést. Ehhez leírást itt találsz:

https://eu.community.samsung.com/t5/Mobil-Alkalmaz%C3%A1sok-%C3%A9s/Samsung-Cloud-Biztons%C3%A1gos-a...

Remélem sikerül megoldani a problémát. 

Üdv,

Ádám

catjohnny
Pioneer
Beállítások

Oda nem tesz csengőhangokat senkinek. Vagy lehet, hogy rejtve van, nem néztem. De nekem is csak a sajátok vannak. Én arra gondoltam, hogy a telefonbeállítások, hangok, csengőhangok menüpontban ha gyári hangokat próbálsz beállítani, akkor azt sem engedi?

Mielőtt a gyári alapraállítást megpróbálod, én még annyit javaslok, hogy a rendszerbeállítások/alkalmazások menüpontban a jobb felső sarokban a 3 pöttyre kattintva van egy olyan, hogy "alkalmazás beállítások visszaállítása". Ezzel visszaállítod az alkalmazások testreszabásait. Vagyis a hozzáférési engedélyeket gyári alapra teszi és a hozzárendeléseket is, adatkapcsolat korlátozásokat. Hátha valami összekutyulódott. Ez után indítsd újra a telefont és próbáld újra a csengőhang hozzáadást. 

Ha ezután sem megy, akkor kifogytam az ötletekből és én is csak a telefon gyári alapra visszaállítását tudnám javasolni.

tsilver300
Pioneer
Beállítások

Köszönöm szépen a kitartást mindenkinek 

a probléma, mint ahogy az első csatolt képen látszik nekem nincs a + gomb a felső sarokban. de e  kivételével így próbáltam állítani. 

engedélyt megnéztem van hozzáférés a tárhelyhez. 

catjohnny
ezt még kipróbálom

a végkövetkeztetésem hogy vmi összekutyolódott nálam valszeg valamelyik frissítéssel (külföldi fórumon is olvastam ilyesmi problémát megoldás nélkül) Megvárom a 10-es droid megjelenést aztán csinálok majd egy teljes reset-t. 

Valami nem cloudos (saját NAS-os lehet) vagy SD kártyás full beállításokról backup lehetséges root nélkül? Nem nagyontaláltam ilyet és eléggé be van lakva most a dolog azért is halasztom a teljes újrainstallt. 

0 tetszik
catjohnny
Pioneer
Beállítások

Hogyha Android 9-ről váltasz 10-re, akkor nem szerencsés backup-ot használni. Persze lehet, hogy nálad nem lesz gond, de nekem csinált érdekes dolgokat. 8-ról 9-re átállásnál a Samsung gyári backup.

Ráadásul nem mindent állít visza 100%-ban, hanem kb 90%-ban. 

A képek Samsung felhőbe mentése az működik, arra nincsen panaszom. Névjegyzék is működhet, bár én arra inkább a Google megoldását szeretem.

Ez csak az én véleményem, tapasztalatom. Mások elégedettek a backuppal.

0 tetszik
alexmasan
First Poster
Beállítások

Nekem is ugyan ez a problémám. Mióta csináltam egy gyári visszaállítást, és hagytam a rendszert utána frissíteni, nekem sem enged csengőhangot változtatni. Mindegyik gyári alkalmazást kipróbáltam az átállításhoz, de folyton azt írta, "Nem állítható be csengőhangként" Egyetlen egy csengőhang van a telefonon a frissítés után a Samsung Music mappában, és ha azt akarom újra beállítani azt sem hagyja. Samsung J5 2017-es EU modellem van.

0 tetszik
Megoldás
tsilver300
Pioneer
Beállítások

nekem a 10-es upgradtől egyszercsak helyrejött. most minden megy úgy mint régen 

0 tetszik
alexmasan
First Poster
Beállítások

Nem tudom nekem lesz-e frissítésem ehhez a régebbi tipushoz még.

0 tetszik
catjohnny
Pioneer
Beállítások

És mindössze csak 3 hónapot kellett várnod :face-with-tears-of-joy:

0 tetszik
makikuki
First Poster
Beállítások
Dont
0 tetszik