Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung va implementa Tap to Transfer în Wallet

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
51 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Înainte de toate, să știți că se lucrează din greu ca băncile din România să se alăture Samsung, astfel încât să devină disponibile și la noi plățile cu cardul bancar direct din aplicația Samsung Wallet.

Și acum vestea bună: Samsung va implementa Tap to Transfer în aplicația Wallet. Ce înseamnă asta? O singură atingere între două telefoane Samsung Galaxy va permite transferul de bani dintr-u card de debit. Opțiunea va fi disponibilă mai întâi pe piața din Statele Unite, dar sunt sigur că va urma o extindere și către celelalte țări.

Opțiunea ce urmează a fi lansată de Samsung va ocoli transferul manual al banilor prin intermediul aplicațiilor mobile ale băncilor, simplificând astfel foarte mult operația și timpul folosit de utilizatori pentru transferul bancar.

Pentru lansarea acestei opțiuni, Samsung a semnat un parteneriat cu Visa și Mastercard. Samsung folosește tehnologia NFC pentru aceste operațiuni.

Sursa: Engadgethttps://www.engadget.com/mobile/smartphones/samsungs-tap-to-transfer-cash-feature-is-coming-to-the-w...l

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
17 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Super! 🥳 Am citit și eu știrea la cafea.
Mă bucur că avem o confirmare oficială din partea ta, în legătură cu implementarea plății cu cardul prin Samsung Wallet.
FLORU
Voyager
Opțiuni
Super veste,sper să se miște mai repede decât cu actualizările de soft!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Interesantă funcție. Abia aștept sa o folosesc când o sa fie disponibilă și la noi 🙂
Opțiuni
Salutare,
Super veste! Sper sa fie disponibila cat mai repede si abia astept sa o folosesc!😀
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu stiu de ce asteapta atat lumea plata cu Samsung Wallet cand avem functionalitati similare cu Google Wallet. 

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Super . De cand asteptam asta. Multumim pentru informare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
De curiozitate... De ce astepti asta de atata vreme?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Pentru ca mi se pare o functie utila, iar samsung wallet e integrat mult mai bine (evident) in dispozitivele samsung fie ele ceasuri sau telefoane
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce are el si nu are Google Wallet? Poti sa imi dai un exemplu?

Ciolt
Navigator
Opțiuni
Avand in vedere ca acum samsung pass e integrat in samsung wallet, are in plus faptul ca ai si parolele sau alte informatii stocate la un loc acolo. Alt plus, este securizat de knox
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Stocarea parolelor si a altor informatii este posibila si in GW ba chiar si in diverse alte aplicatii cum ar fi MS sau Google Authenticator, conteaza cu ce esti obisnuit sau ce folosesti. Iar Knox securizeaza intreg telefonul nu doar anumite aplicatii. Sunt intradevar anumite servicii sau functii care au integrata protectie suplimentara dar nu inseamna ca celelalte sunt "la liber". In schimb ce nu are este suport international online de plati. Sunt o gramada de site-uri si aplicatii care recunosc ca metoda de plata GPay, dar nu vezi nicaieri Samsung Pay.

Fiecare foloseste ce doreste, sunt insa curios cati vor renunta la GPay in favoarea Samsung Pay si de ce

Ciolt
Navigator
Opțiuni
Eu voi renunta. Daca tu ramai cu google pay este alegerea ta, consider totusi ca m am justificat suficient aici in legatura cu problematica asta
adryan80
Voyager
Opțiuni
Ce mișto, trec pe lângă vecină și... „tap”, i-am luat banii!
It's just a joke!😉
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu sunt eu vreun profet dar să vedeți atunci paranoia și telefoane învelite în folie de aluminiu 😂😂😂😂😂
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Adica va afisa "Emergency call only" 😂

PACRi
Maestro
Opțiuni
Da 🤣🤣🤣 și când sună împăturește folia frumos ca să o refolosească
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta e varianta PRO. La BASIC face doar o gaura in dreptul ecranului apoi intra pe Members sa se planga de lipsa semnalului si de telefoanele proaste 🤣