Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 Ultra, NOTE IS BACK!

(Subiect creat la: 09-02-2022 09:09 PM)
119 Vizualizări
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
La evenimentul de lansare din Promenada Mall am avut ocazia sa ma 'joc' putin cu noile telefoane S22. Tot ce pot sa spun pana acum este ca S22 Ultra este fenomenal, mai ales pe culorile verde si burgundy. Note is BACK!!! 

image

image

image

12 Răspunsuri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Parerea mea, S22 Ultra este cel mai PERFECT ANDROID! Samsung nu va avea competitie anul acesta cu S22 Ultra

Personal (daca as avea atatia bani evident🤣) l-as cumpara fara sa clipesc! Pacat ca nu am cum sa il testez
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Nu-i rău ca desing dar parcă mai mult îmi plăcea acea linie înconjurată spre marginea telefonului...
0 Aprecieri
DragosTurcan
Journeyman
Opțiuni
Am note 20 ultra de 2 ani și are aceleași specificații că s22 ultra...Abia așteptăm să apară s22 ultra când am auzit că de stylus...Dezamăgire totală
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Ce ti se pare dezamagitor la el? aceleasi specificatii te asigur ca nu le are.
0 Aprecieri
DragosTurcan
Journeyman
Opțiuni
Ba sunt cam aceleași,nicio modificare majoră.Fi sincer,tu nu ai fi dezamăgit?
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Eu am fost dezamagit cand a disparut note, dar acum s-a intors. Intre timp am trecut pe fold.
0 Aprecieri
DragosTurcan
Journeyman
Opțiuni
Și eu la fel și când am auzit că s22 ultra o să aibă s-pen am fost f încântat...dar acum chiar nu mai sunt...in afara faptului că are camerele in linie cu spatele telefonului(este singurul lucru care mi se pare "fenomenal" să te citez pe tine) și la design seamănă f mult cu note-ul
0 Aprecieri
RobertMarian
Pioneer
Opțiuni
Majoritatea schimbarilor acum sunt la interior, perfectionari, ca in fiecare an, este mai puternic, mai eficient si are multe noutati pe partea de software, acum cand faci upgrade nu o sa mai fii minunat, pana la urma tot android 12 are, o sa se simta aproape la fel
0 Aprecieri
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Ce ma surprinde pe mine, ca am vazut pozele mai bine ....Camerele ,mari asa. In rest, arata ok . Iti atrage atentia,dar cand vezi pretul....iti pune frana imediat 😂😂😂 ( cel putin pentru mine) .
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sunt absolut identice fizic(ca mărime) cu cele de pe S21 Ultra, atât doar că acele module de pe S22 Ultra sunt independente,au un bump mai mic, ele nefiind unificate estetic prin acel element de pe capacul din spate.
Și greutatea celor două modele este identică.
S22 Ultra are niște mici atuuri pe partea de hardware, însă diferența nu este uriașă,substanțială.
Din acest motiv nu s-ar justifica upgrade-ul pentru cei care dețin deja dispozitive ale seriei S21.
La limită ar fi chiar și seria S20/Note 20,nici în acest caz upgrade-ul nu este neapărat necesar.
Dar începând cu cei care au modele ale seriei S10/Note 10,în marea lor majoritate... încep să fie justificate dorințele de a le schimba.
Intuiesc că ți s-ar potrivi S22 sau S22+,sunt foarte frumoase ambele iar prețurile au fluctuații,nu este obligatoriu să te grăbești cât timp supotul garantat pentru update-uri de sistem este 4 ani și cel de securitate 5 ani.
Vor exista oferte bune mereu.
În plus la anul apar altele și tot așa.
🙂
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Are S-pen dar nu incarcator de 45 W,alți bani,alta distractie
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa a zis și Buhnici,ca nu e nimic spectaculos la el,și nu se merita cumpărat,tehnologia s-a ajuns în asa fel ca nu se mai merita cumpărat de la an la an..poate cel puțin 2-3 ani sa apară câte un telefon cu îmbunătățiri mai multe, dar între S21 si S22 nu e nimic spectaculos ..inca rămân la S10+