Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

Problema instalare joc

(Topic created on: 10-08-2024 04:56 PM)
180 Views
sorin2022
Pathfinder
Options
In play store cand vreau sa instalez jocul ,legendary poker, imi spune ca nu este compatibil cu dispozitivul meu.se poate face cv sau nu?
1 ACCEPTED SOLUTION
Solution
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Options
Se cheama Legendary Video Poker si este lansat in 2014...acum 10 ani. Normal ca nu este compatibil
1723300529302.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

View solution in context

1 Solution

9 REPLIES 9
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Options
Salut. Nu ai ce face în acest caz. Fiecare aplicație din Google Play are o listă cu dispozitivele compatibile (sau doar anumite cerințe), iar dacă telefonul nu le îndeplinește sau nu e în acea listă, nu poți instala acea aplicație.
sorin2022
Pathfinder
Options
Ok..ms
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Options
Dacă denumirea scrisa de tine este exactă, mie nici nu îmi apare în Google Play. Poate că jocul este mai vechi și nu a fost actualizat, sau este folosit de un număr restrâns de utilizatori.
sorin2022
Pathfinder
Options
Asa si eu nu il mai gaseseste macar play store...
0 Likes
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Options
Salut,
Despre ce dispozitiv este vorba? Daca jocul nu este compatibil, nu prea ai ce face.
sorin2022
Pathfinder
Options
Samsung s23 fe..
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Options
Ești sigur că așa se numește jocul? L-am căutat și nu-l găsesc în play store.
Solution
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Options
Se cheama Legendary Video Poker si este lansat in 2014...acum 10 ani. Normal ca nu este compatibil
1723300529302.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
sorin2022
Pathfinder
Options
Pacat..ms!