Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gesturi

(Subiect creat la: 02-02-2023 11:08 AM)
236 Vizualizări
Vlad1981
SuperStar
Opțiuni
Salutare! Cum vi s-ar părea ca Samsung sa renunțe la butoanele de navigare și sa introducă gesturile pe toate modelele de la anul, de exemplu? Unii ar zice ca si-ar pierde clienții ceea ce cred eu ar fi imposibil. Apple folosește doar gesturile si nu plange ***** clienti, dimpotrivă! Folosesc gesturile și după părerea mea sunt mult mai la îndemână, ai mai mult spațiu pe ecran și sunt mult mai cool ca pe IOS. Nu știu cum e la alte mărci dar la Samsung îmi plac! Mie mi-a luat o zi sa ma obișnuiesc cu ele după doua încercări eșuate în care am zis ca nu îmi place dar fără sa fac nicio setare. Vouă cum vi se pare ideea? 

19 Răspunsuri
Ioio30
Voyager
Opțiuni
E ok. Și eu folosesc gesturi, chiar dacă mai demult nu îmi plăceau, acum îmi plac. Screenshot_20230202_093928_Settings.jpg
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Răspunsul ar fi unul neutru. Adică da multă lume ar fi de acord sa aibă doar gesturi oar alții nu ca nu sau învățat cu ele și vor butoane mai ales cei în vârstă sau undeva la 50+ ani când vor sa fie totul simplu. Am în familie toate 3 tabere (sa ip hu) și sunt cam la fel. Excepție ip ca nu are back gesture sau nu știu eu cum sa îl pun. Doar home și recente.
Vlad1981
SuperStar
Opțiuni
Pai cei mai în vârstă se învață mai greu și cu butoanele dar se învață până la urmă. De ce nu s-ar învața cu gesturile care sunt mai la îndemână?
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Mulți vin si zic ca la vârsta lor nu mai au chef sa învețe ceva nou asa ca dacă au avut telefon mai modern dar încă fără gesturi sau învățat asa la ele. Le este mai ușor sa apese butoanele de jos decât sa facă swipe. Cel de back pe tastatura nu merge decât dacă dai de mai sus și poate ei nu o știe. Sau obișnuit într-un fel și vor sa rămână tot asa fata de noi tinerii care suntem deschiși la ceva nou. Pe mama a trebuit sa o învăț un pic când joaca ceva sa facă sa apară butoanele pe ecran ca ele dispar dar nu mai știu ce joc era.
Tervi
Voyager
Opțiuni
Sunt un "tânăr" de aproape 63 ani, am un A53 5G, fac toate plățile facturilor și cumpăr online, îmi place să folosesc gesturi pe telefon. Cine vrea se adaptează și învață!
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Foarte bine zis și mulți ani înainte. Sunt încă și mulți care chiar nu știu folosi încă un telefon modern (mai apar de ăștia la magazin) iar în cazul lor chiar nu are rost sa se mai complice cu altceva. Dar cine vrea învață nu e chiar asa de greu de făcut unele gesturi. E mai mult de acomodare decât ca e greu sau ca nu știu. Alte funcții ale telefonului da poate pt unii chiar nu le trebuie ca nu o sa le folosească.
Vlad1981
SuperStar
Opțiuni
Bine zici, cine vrea învață că nu e greu de învățat gesturile.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Lentru cei ce vor sa foloseasca gesturile ,exista varianta nova launcher pro.
Poti seta pana la 10-12 gesturiScreenshot_20230202_150102_Nova Launcher.jpg
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Asta e buna pentru telefoanele ce nu au gesturi. O sa încerc sa vad cum e pe s6/s7. Poate și acel LG cel mai am.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Varianta pro e cu bani ,ceara fara pro nu stiu daca are activate gesturile sau daca sunt este limitata
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu nu am inteles intrebarea...sau motivele ei. De ce sa renunte la navigarea cu butoane in loc sa existe ca si acum optiune si cu butoane si cu gesturi...util pentru toti indiferent de cum navigheaza.

Care ar fi avantajul sa lase doar gesturi sau de ce sa faca asta?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Vlad1981
SuperStar
Opțiuni
Pai dacă tot e rivalul mutatul unu al lui Apple de ce nu ar încerca treaba asta? Ca tot se copiază între ei. Ori e rivalul mutatul unu, ori nu e! Poate și cei care au iPhone au zis ca e ceva inutil dar s-au obișnuit. Eu zic, ca nu ar strica o schimbare ! Crezi ca ar fugi lumea de Samsung dacă ar renunța definitiv la butoane? Google pixel, la fel e tot prin gesturi se navighează!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu are logica, exista ambele functii si sunt folosite. De ce sa scoata una? Google pixel si toate telefoanele android au ambele posibilitati, si butoane si gesturi, fiecare foloseste ce ii place. Si eu folosesc gesturi dar sunt destui încă utilizatori ai nav bar clasic cu butoane

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Vlad1981
SuperStar
Opțiuni
Eu pe YouTube când m-am uitat la google pixel nu am văzut butoane la navigare
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Uite, nici la mine nu vezi butoane la navigareScreenshot_20230202_200853_Nova Launcher_1000019296_1675361334.png

Vlad1981
SuperStar
Opțiuni
Nici la mine 🤣🤣🤣Screenshot_20230202_205212_One UI Home_1000005430_1675363933.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai foarte bine... Lasa-l asa si zici ca au scos butoanele

Vlad1981
SuperStar
Opțiuni
Pai îl am asa de câteva luni🤣🤣🤣 exact!🤣🤣
0 Aprecieri
Pernop
Explorer
Opțiuni
Eu am Nova si folosesc numai gesturi,de ani de zile.