Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cea mai recentă actualizare a camerei Galaxy S22 permite fotografierea stelelor in mod profesionist

(Subiect creat la: 08-11-2022 03:33 PM)
257 Vizualizări
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni

Salutare comunitate! Cea mai recenta actualizare pentru seria Galaxy S22, îți permite de acum sa faci poze la stele ca un profesionist. 

La începutul acestui an, seria Galaxy S22 a introdus camera de Smartphone Pro-grade cu caracteristici avansate de Nightography.

Noul update transformă deja - consacrata cameră a dispozitivelor Galaxy S22 într-una și mai performantă. Cu o versiune actualizată a aplicației Expert RAW și noua aplicație Cameră Asistent¹, utilizatorii pot capta fotografii de nivel profesionist.

Imortalizezi Galaxia cu Astrophoto în Expert RAW.

Expert RAW vine cu Astrophoto în completarea funcției Nightography disponibila pe Galaxy S22 pentru fotografii pe timp de noapte. Noua caracteristică le permite utilizatorilor să fotografieze constelația într-un mod cât mai clar, cu rezultate impresionante. 

Prin activarea ghidului Sky ce identifică locația constelațiilor, grupurilor de stele, nebuloaselor și a altor obiecte cerești din sistemul nostru solar, camera va utiliza tehnologia avansată de segmentare Al și procesoare multi-frame bazată pe mișcările unui corp ceresc. Astfel, se vor putea realiza fotografii pe o perioada de timp stabilita, la o calitate similara cu cea a camerelor foto profesionale. 

S22_Camera_Enhancement_main1.gif

S22_Camera_Enhancement_main2F.jpg

https://news.samsung.com/ro

Aici aveți toate detaliile și informațiile. Este foarte interesant ca poți fotografia constelația și tot ce ține de sistemul nostru solar :). 

17 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Felicitări pentru articol! Foarte interesantă funcția!
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni

Mulțumesc! Tot citesc pe site-ul Samsung, iar eu vreau sa împărtășesc cu utilizatorii/ colegii mei :). 

iRazvan
Pioneer
Opțiuni
Bine ca se axeaza pe constelatii in loc sa remedieze problema de focus pe care o are camera sau daca faci poze cu camera de 100 mp iti adauga niste filtre oribile...Am comparat pozele de pe S22 ultra cu un A52s si sunt surprins sa nu vad nicio diferenta... Ca s22 face poze pe intuneric ca are aplicatia RAW si prinzi constelatii, astea pentru pasionatii samsung , pentru unu care vrea sa faca poza cu familia sau cand pleaca in vacanta sa ramana cu amintiri frumoase, nu l intereseaza povestiile astea... Poate ca nu stiu eu sa optimizez camera dar pana la urma asta este si ideea, nu trebuie sa stiu sa optimizez o camera ca sa pot sa fac niste poze superbe pe un device de top de la Samsung...
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni

Bună, 

Chiar dacă ai cel mai performant dispozitiv, idea este sa îl mânuiești cum trebuie. Am S22 Ultra și este impecabil în tot! Nu am probleme.

0 Aprecieri
A71_2021
Voyager
Opțiuni
Asta pentru tine, pentru alții mai exigenti și care știu la ce sa se astepte la cat au platit, nu cred acest S22 ultra se ridica la nivelul lor.
Iar asta cu stele este praf in ochii necunoscatorilor ca să mai vanda și ei.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@A71_2021 , detii un S22 Ultra?

Nu am absolut nici o problema cu focusul sau cu "filtrele" mentionate de @iRazvan.

Telefonul este absolut extraordinar si nu am nici cea mai mica problema sau motiv sa fiu nemultumit.

A71_2021
Voyager
Opțiuni
Asta te privește pe tine. Eu i-am făcut retur ca Samsung nu oferă pe măsură preturi cerut. Sa le stăpâniți sănătoși!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ce anume nu oferă? Ce probleme ai avut sau ce nemulțumiri?
Ce alt telefon îți oferă o experiență la fel de completă ca și un S22 U?

A71_2021
Voyager
Opțiuni
Scuze dar "Gusturile nu se discuta".
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

🙂 tocmai ca se discuta.. de asta exista forumuri.

Asa pot zice si eu orice despre orice.. insa fara argumente nu prea are nici o valoare.

Cum doresti, nu te poate obliga nimeni sa detaliezi, dar afirmatiile facute doar asa, de dragul de a le face nu prea ajuta pe nimeni.

daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Eu am S22 Ultra din primavara și este de departe unul din cele mai bune telefoane pe zona foto. Crede-ma, testez multe telefoane fix pe zona asta.
Vezi ca tocmai am pus o postare pe tema asta legata de camerele lui S22 Ultra.
Spune-ne totuși și care e telefonul care ți se pare ție cel mai bun pe zona asta de fotografie, ca să avem un reper.
iRazvan
Pioneer
Opțiuni
Imi pare rau ca nu pot sa adaug niste poze ca exemplu fiind cu membrii familiei, dar de fiecare data am fost nevoit sa fac cate 20 de poze din care trebuia sa aleg 2 bune, am mai avut telefoane si nu doar, la capitotlul tehnologie cred ca sunt destul de priceput. Nu deschideam subiectul acesta doar ca sa ma bag in seama, e o problema care ma deranjeaza la telefonul meu si am vazut o si la altii care detin S22 Ultra. Poate sa vina expertu lu peste sa zica ca el testeaza si ca S22 Ultra e peste toate telefoanele, ma face sa rad...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Expertul "lui peste" iti arata pozele pe care le face cu S22U... nu inteleg de ce ai rade cand ai dovezi clare.

Sunt cativa care se plang dar marea majoritate NU au problemele pe care le mentionezi tu. Ce iti spune asta? Ca e o problema generala cu S22U sau ca sunt cazuri izolate?

iRazvan
Pioneer
Opțiuni
Nu, majoritatea se plang iar "fani Samsung" nu vad problemele astea. Eu sunt neutru am vrut un telefon puternic sa fie peste un iphone 13 pro, pentru ca voiam sa raman pe android si defapt am luat o oaie imbracata in lup...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai tocmai, ca nu e asa.
Pe un forum intra cei cu probleme, de asta ti se par multi... gandeste cate S22 Ultra a vandut Samsung la nivel global si ce procent din utilizatori se plang de fapt. O sa iti dai seama ca este un numar extrem de mic.

Nu are rost sa incerc sa te conving pentru ca este o batalie pierduta.

Sfatul meu este sa incerci si alte dispozitive si daca gasesti vreunul care sa iti ofere o experienta la fel de completa ca si S22U sa ramai pe acela.
Sper sa gasesti dispozitivul care e perfect pentru tine si care te satisface.

iRazvan
Pioneer
Opțiuni
Multumesc pentru sfat!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Hei că tot ai adus vb de S22 și poza în întuneric.... ce spui? 20221030_182253_1000000016_1667165910.jpg