Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterii umflate

(Subiect creat la: 28-09-2022 11:32 PM)
198 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Brusc aşa,toți au probleme cu umflatul bateriilor.Până nu apăruse acel videoclip pe YouTube,nu am văzut pe nimeni să se plângă pe aici "de umflături".Deodată aşa, li s-a dezlipit la toți capacul din spate.Eu îl aştept pe ăla în care Mrwhosetheboss o să prezinte cum intră în agonie şi mor pixelii unul câte unul zvârcolindu-se pe display-urile de la Samsung iar efectul de burn- in apare spontan dacă dai luminozitatea la maxim când este Lună Plină şi Mercur în retrograd.

Soluție:
Care are bateria balonată să-i dea să bea bicarbonat de sodiu că până a doua zi îşi revine.
😄

Note-ul meu 10+ care să zicem că ar fi mai vechi având doi ani şi câteva luni arată ca nou iar bateria este impecabilă.
3 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Lasa ca si la Iphone a fost asa...Si nu a murit nimeni,s-au dus in service si le-au schimbat bateria..La S10+ pe care l-am avut în 3 ani nu a avut nimic..stare impecabila ,și chiar a fost folosit intens.L-am fost vândut cuiva care făcea upgrade de la S9 , ca nu ii mai ținea bateria la el.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Posibil.Sincer nu sunt interesat absolut deloc de alți producători.Asta neînsemnând că aş fi vreun susținător fanatic al produselor Samsung.Sunt foarte mulțumit,le apreciez şi când voi constata prin prisma experienței personale,cu dovezi clare şi autentice că este ceva în neregulă voi face în mod transparent sesizarea.Dar ca să mă apuc acum să deschid un topic pretinzând că mi s-a umflat bateria şi s-a desprins capacul ştiind clar că dacă aveam grijă de el nu s-ar fi întâmplat,ar fi total absurd.Dacă era vorba de un control al calității neglijent făcut a unor produse pentru țara noastră aş fi fost interesat.Cât timp vin unii şi se plâng pe aici neavându-le achiziționate din România,nu am vreo obligație să fiu şi interesat.

S10+ al tău spre exemplu are vreo problemă sub aspectul bateriei? Este umflată sau s-a desprins capacul?

Asta este cutia originală pentru Note 10+ pe care îl dețin.Se vede eticheta,da? Vreau să le văd şi pe ale altora. 20220929_131806_1000000362.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
@Cosmin79
Sper că pe la 21.30 nu te apuci iar să editezi postarea de la ora 12.50,nu?
Ar trebui să renunți la maniera asta de comunicare în salturi.Aşa nu impresionezi pe nimeni,nici măcar pe G-NUSMAS.
0 Aprecieri