Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Adio Nova Launcher?

(Subiect creat la: 11-08-2024 06:19 PM)
442 Vizualizări
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Viitorul acestei soluţii software este incert, după ce compania Branch Metrics a făcut aceste concedieri.
Aproape toţi angajaţii implicaţi în proiectul Nova au fost puşi pe liber, iar mulţi dintre utilizatori îşi fac griji cu privire la viitorul aplicaţiei. 

10 Răspunsuri
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Salut,

Ce.i Nova Launcher ?
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Am inteles, multumesc !

Nu o sa plang dupa ea ca nu folosesc genul asta de aplicatii.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Am incercat mai de mult o aplicatie de genu si mi.a schimbat iconitele de nu mai intelegeam absolut nimic.....si tare greu mi.a fost, asa ca am revenit la One Ui cu care eram obisnuit si asa o sa raman !
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Prima data am văzut această știre acum 2 zile pe un site/platforma diferită de Members.
Din păcate a rămas o singura persoana care se ocupa de aplicația Nova.
Nu cunosc motive dar se pare că această știre este exacta.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
flosesc prime de peste un an și pot spune că merită 20 lei , este perfect că și launcher .
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Și eu îl folosesc de ceva timp. Sunt foarte mulțumit. Îl am pe toate telefoanele.
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Poți să îl organizezi in mai multe sertare/tab-uri, poți să redenumești aplicațiile, poți grupa aplicațiile in foldere comune, gesturi multiple, etc1723402674635.jpg1723402674711.jpg1723402674749.jpg1723402830675.jpg
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
In sertar aplicații ai cele mai multe setări, poți face mai multe taburi, iar cu ajutorul gesturilor poți renunța la shortcarduri pe ecranul principal. De ex, daca vreau să dau un telefon, după ce îl deblochez cu double tap, dau cu degetul in sus pe ecran și se deschide app de telefon. Cu degetul in jos, se deschide app de WhatsApp, dacă apăs o dată și apoi dau cu degetul in sus se deschide messenger, etc. Trebuie sa experimentezi fiecare setare și alegi ce îți place. Și nu uita, sa faci copie de rezervă dacă vrei să îl folosești.1723405766890.jpg
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
De ce sa le înghesui, le pui pe mai multe ecrane.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu pot sa vb pt toată lumea , dar pt mine este mai mult decât ok.