23-11-2024 03:56 PM - redaguota 23-11-2024 04:11 PM
Sveiki Samsung Community bendraminčiai. 😊
Kaip jau dalis iš jūsų girdėjo, Panoramoje atsidarė naują Samsung parduotuvė. Bet nesinori šią vietą vadinti tiesiog parduotuve, nes čia atėjus iškarto jaučiasi namu atmosfera ir jaukumas. Čia galima iš arčiau susipažinti su naujausiomis Samsung technologijomis ir pažangiais išmanių namų įrenginiais.
Noriu su Jumis pasidalinti savo apsilankymo patirtimi. Buvome susitarę susitikti su Samsung Community nariais @Žilvinas Degutis, @rokasgilys, @GytisRepecka, @7rdy ir dar keliais draugais.
Samsung išmanieji namai įsikūrė šalia Rimi parduotuvės, mano manymu, labai patogi ir prieinama vieta.
Prie pat parduotuvės išsirikiavo eilutė sukti Laimės ratą. Buvo galima dalyvauti konkurse ir laimėti puikius prizus - kaip laikrodį, ausinės televizorių ir kitokias smulkmenas. Man pavyko išsukti tik Samsung rašiklį 😃.
Simonas Skupas perkirpo juostelę auksinėmis žirklėmis ir pasveikino visus atvykusius.
Išties Samsung pasistengė su interjeru. Viduje labai jauku ir visko apžiūrėti dar nespėjau. Būtinai čia sugrįšiu ne karta. Konsultantai labai malonūs ir matosi kad, patiems labai smagu būti tokioje aplinkoje.
Įkurta visiškai atskira erdvė - namu kinas 😁. Čia galima užtraukti užuolaidas ir pasijusti, kaip tikrame kino teatre.
Visus įrenginius lengvai galima valdyti iš telefono. Viena atvykusi panelė pasidalino savo patirtimi - sakė, kad prieš pradedant gaminti, orkaitę pavyko įjungti net nepakilus nuo sofos. Taip palengvinant savo kasdienybę.
Išmanusis skambutis gali būti sujungtas su video kamerą ir kai ateina svečias galima prisijungti prie savo telefono, pažiūrėti kas atėjo net nepriėjus prie durų 🙂
Visus aksesuarus galima "pasimatuoti" vietoje, kas išties labai gerai, nes iškarto galima patikrinti ar Tau tinka pvz. šita nauja laikrodžio apyrankė. 😋
Man irgi pasidarė labai smalsu, ką gi @rokasgilys aistringai pasakojo @GytisRepecka 🤣
Vakar viskam galiojo 10 proc nuolaidą. Jei dar nespėjote pasinaudoti - ši nuolaida dar galioja iki 2024.11.24
Man asmeniškai pasisekė sudalyvauti konkurse Samsung Galaxy flip 6 prizui laimėti. Įvykdyti konkurso užduotis man padėjo Andrius Talzunas, tačiau varžovas jas įvykdė 2 sekundėmis greičiau 😪
Tiesa, gavau labai smagų paguodos prizą - Power Bank. Labai esu dėkinga Samsung už tai, nes labai pravers kelionėse. 🤗
@Žilvinas Degutis išsuko nuolaidą ausinėms gauti. 😆
Vakaro užbaigimui kava ir pasikalbėjimai 😍
Linkėjimai 💙
ant 23-11-2024 11:16 PM
Ačiū už pasidalintus įspūdžius! Atrodo, kaip visai neblogai praleistas laikas. Norėjau ir aš atvykti į atidarymą, bet reikėjo būti mokymuose būtent tuo metu😞. Taip pat gaila, kad nepavyko laimėti pagrindinio prizo, bet sveikinu su, kad ir paguodos, tikrai neblogu prizu. O kokia buvo užduotis?
ant 23-11-2024 11:20 PM
Užduotis labai paprasta pasidaryti selfie kartu su Andriumi (nuotrauka yra įdėta) ir reikėjo įsijungti AI funkciją ir ištrinti / nupiešti foną ir kokį nors daiktą. Tuo metų telefonas sugalvojo atsisiųsti atnaujinimą todėl nepavyko padaryti tos užduoties taip greitai. 😊
ant 23-11-2024 11:22 PM
Gaila kad Jums nepavyko sudalyvauti. Bet dar manau bus įdomių progų 😇
ant 23-11-2024 11:23 PM
Kaip visada, technologijos iškrečia pokštus pačiu netinkamiausiu metu.
ant 24-11-2024 12:44 PM
Neblogų kadrų užfiksavai, @Nata1i, jau galėsiu įtraukti į albumą „Koks Rokas esi šiandien?“ 😂😂😂
Puikiai praleistas vakaras!🤗 Ačiū visiems!🤩
ant 24-11-2024 12:45 PM
Ačiū @rokasgilys 😁 reikės pakartoti 😎
24-11-2024 05:42 PM - redaguota 24-11-2024 05:51 PM
Nerealus atidarymas!🎈🎉 Ačiū už užfiksuotas akimirkas, @Nata1i. 🙂
Buvo taip smagu susimatyti su kitais Samsung Bendruomenės nariais bei jau nebe pirmą kartą matomais Samsung darbuotojais. 😊 Džiugu, jog atidarymas pritraukė daug lankytojų bei svečių.
Samsung ambasadoriai (nuomonės formuotojai) bei už organizavimą atsakingi asmenys tikrai pasirūpino, kad atidarymas būtų puiki patirtis ir viską apgalvojo iki detalių! 👏
Special thanks to @Lauma_R for showing exceptional attention and inviting us. 😊
ant 24-11-2024 05:52 PM
ant 24-11-2024 07:10 PM
Vakaras tikrai buvo įspūdingas, dėkui už gera kompanija kuria praleidime. Tikrai siulau apsilankyti. Įrengimas patalpos tikrai padarė įspūdžių, labai daug naujoviu, didžiausią įspūdį padarė tai, kad galima paimti netik telefonus, bet ir išbandyti eksosuarus kurie labai lengvai yra nukabinami nuo sienos ir jas apžiūrėti.
Darkarta dėkui už puikią kompanija ir įsimintiną praleistą laiką kartu, ir už puikias padarytas nuotraukas.