kuupäeval 18-09-2024 01:48 PM
Noniii...tänaseks päevaks olen ma saanud kasutada Samsungi uusimat nutikella Watch 7't juba mõnda aega, et jagada teile enda isikliku arvamust sellest.
Välimuselt pole kahjuks kellal suurt midagi muutunud. Korpuse osa on sama...ok mis mulle täiega meeldib on täiustatud välimusega nupud
ja kellarihmal olev niitidega täksud.
Minule, kui naisterahvale, meeldivad need pisikesed detailid. Püüab pilku! Muidugi ka uuenenud laineline kellarihma disain on ka midagi teistsugust kui eelnevatel kelladel. Kellarihmade vahetamine on ka mõnusalt lihtsaks tehtud. Vajutad nuppu ja rihm tuleb kella küljest ära. Saab kergesti ja kiiresti muuta välimust kellal.
AGA kuna kellarihm on heledat värv, siis see määrdub endiselt. See on asi mis mind endiselt häirib ja täiesti valgena hoida rihma on keeruline. Praegu enamasti kasutangi tööl teist rihma, mille sain ka kaasa proovimiseks. See on tumedam öko-nahast kellarihm mis on käel ka väga mugav ja üllatavalt elastne.
Watch 7'l on lisatud ka AI mis aitab paremini jälgida tervist ja heaolu. Täiustatud on ka BioActive sensor mille abil saab veel paremini jälgida pulssi, treeninguid kui ka und.
Uuel kellal on uus 3nm protsessor mis aitab optimeerida aku tööiga, et kella saaks kasutada pikaajaliselt. Aku peaks olema ka parem kui eelnevatel kelladel aga minul ei õnnestunud saada akut kestma näiteks 4 päeva. Olen kuulnud, et osadel peab nii kaua vastu.
Põnev on jälgida kellaga enda energiaskoori. Selle abil saad vaadata kas olid eelmisel päeval piisavalt aktiivne, kas magasid öösel piisavalt hästi ja kui hästi ennast välja puhkasid.
Kellal on tegelikult olemas ka võimalus tuvastada uneanoed aga kahjuks Euroopas seda teha ei saa. Millest on muidugi kahju kuna see probleem on Eestis isegi päris paljudel inimestel. See võimalus tuleks kindlasti kasuks kellale.
Watch 7 mõõtis automaatselt kenasti minu kõnnakuid, jalgrattaga sõitmist ja ujumist. Minu isiklik kell Watch 4 rattaga sõitmist näiteks ei tuvastanud.
See kell aitab ka luua treeningrutiini soojenduse, lõdvestuse ja vahepealsete pausidega või annab ka võimaluse võistwlda enda varasemate rekorditw vastu, et säilitada motivatsiooni. Kui paned peale "veeluku" siis saad kenasti jälgida enda treeningut ka vees olles.
Kell jätkuval jälgib ka und ja on võimalus vaadata kui hästi magasid ja kui hea oli uneskoor. Unetreener annab täpselt teada kuidas öösel magad, milline on kehatemperatuur öösel, milline on öine pulss, kui hea on öine vaimne- ja füüsiline taastumine, hapnikusisaldus veres magamise ajal ja on võimalik jätkuvalt tuvastada kas norskad öösel. (Põnev neile, kes väidavad, et nad ei norska öösel ja otsivad sellele kinnitust).
Üldiselt mulle see kell siiski meeldib. Ma saan vastata kellalt kui keegi kirjutab/helistab kuna mul tööl ei ole telefon taskus. Käel olles mulle meeldis mugavuse poolest siiski Fit3 rohkem aga tal ei olnud nutikella funktsioone. AGA kas ma teda ise nüüd ostma tõttaks...ma ei tea! Hind on siiski suhteliselt krõbe aga võibolla ainult minu jaoks. Aga oma pisikeste vahvate detailidega ta on siiski väga meeldiv kell ja kaaslane, et veeta enda päevi tervislikumalt ja efektiivsemalt.
kuupäeval 18-09-2024 03:29 PM
@AliceHirvela Aitäh arvustuse eest!
"Samsung Community" tiim 🤝
kuupäeval 24-12-2024 02:32 PM
kuupäeval 24-12-2024 02:32 PM
kuupäeval 21-02-2025 12:13 AM