Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Klamanie v rebríčku počtu krokov?!

(Téma vytvořeno: 02-03-2024 01:53 PM)
213 Zobrazení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ahojte,ako je možné že v prví deň výzvy už ľudia majú do 200 000 krokov? Dosť ma to zaujíma keďže sa do výziev zapájam že ako to vedia oklamať lebo tie čísla sú podla mňa nereálne. 200 000 krokov,jeden krok nech má 60cm minimum = 120 000 metrov = 120km To musia behať maratón asi 😆🫡

image

9 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň.
Tiež som sa na to už niekoľkokrát pozeral a sám tomu nerozumiem 🤔
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Videl som na nete nejaké návody ako oklamat krokomer, napríklad pripevniť mobil na ventilátor, atď...Nerozumiem na čo je to dobré
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Také si myslím že to není reálné a uživatel který toto udělá se chce podle mě jen zviditelnit...

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste si dať go googlu hľadať "mobile swinger". Nájde Vám hojdačky na telefón, ktoré sa na to používajú. Ja by som skôr ako zviditelnenie povedal, že tí ľudia používajú nejaké appky pravdepodobne hry ako Pokemon GO, kde majú rôzne ingame odmeny, ktoré si takto zabezpečujú. To, že ich vidíme v Shealth už je potom len vedľajší výsledok.
Wlado265
Pathfinder
Možnosti
skoda ze tam nieje moznost vybrat krajinu, resp pridat aj lokalnu vyzvu 😉
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekný deň,neviem načo je toto dobré🤔 Daný človek klame len sám seba,pekne že vyhrá nieço tým ,že si navolil 120 km za deň,co je nerealne,to by musel byť iný maratónec🤔.Človek ktorý robí šport pre radosť a pre seba,sa radšej takýchto nezmyslov nezúčastňuje,lebo vie že je to klam zviditeĺnovania ludí ako sa pisalo hore .😉
Mario13d
Troubleshooter
Možnosti
Nejde mi k tomu nespomenúť starší vtip:
Tie nové inteligentné hodinky sú fantastické. Dnes mám už 7000 krokov a to som len hodinu pozeral p●rn●.
0 Like
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Treba si uvedomit ze v niektorych krajinach je zdravotne poistenie a jeho cena naviazana na udaje napriklad zo Samsung Health ci inych. Staci si uz len tieto veci pospajat a viete preco sa deje co sa deje
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ale 200 000 za deň zasa ani poisťovne niesu na hlavu padnúť tak nech si dajú max 50 000 z deň ak to tak je
0 Like