dátum: 09-04-2022 09:39 PM
Sziasztok!
Van egy 2 éves samsung side by side hűtőnk ami a mai nap folyamán jóval hangosabb kerregő hanggal működik mint eddig bármikor.Ha kinyitom az ajtaját csendben marad.Vajon mi lehet a baja?Tönkrement benne valami?
dátum: 10-04-2022 12:59 AM
Szia!
Mi a pontos modellkódja a készüléknek?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 10-04-2022 08:03 AM
Szia!RS67N8211S9 a típusa,tegnap este egyszercsak megszűnt a hang azóta nem hallani.
dátum: 10-04-2022 11:39 AM
Akkor jó eséllyel normális jelenségről beszélünk, ahogy azt a felhasználói útmutató is leírja:
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 10-04-2022 09:43 PM
Sajnos ma ismét előjött a hang,ez szerintem nem normális működési hang mivel az elmúlt 2 év alatt sosem volt ilyen hangos.Konkrétan a hálószobában is hallani lehet.Leginkább olyan a hangja mintha egy csapágyas centrifuga menne a szomszéd lakásban.A kompresszora vonatkozó 10 éves garanciát hogyan lehet érvényesíteni?
dátum: 10-04-2022 11:51 PM
Ezzel kapcsolatban kérlek érdeklődj a márkaszerviznél:
https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/
dátum: 24-01-2024 03:49 PM
24-01-2024 05:53 PM – szerkesztés: 24-01-2024 05:55 PM
Nekunk is meg mindig fennal ez a hiba,nem hivtam hozza szerelot mert azota nem olyan hangosan csinalja.En kulfoldi forumokon olvasgatva es a hutot jobban megfigyelve arra jutottam hogy valoszinuleg a fagyaszto resznel levo levego keringeto ventillator vagy picit csapagyas vagy lefagyott.Ha hatulrol meghallgatod akkor a fagyaszto oldal kozepe tajan lehet legerosebben hallani a hangot,nem volt kedvem szetbontani se leolvasztani.
dátum: 03-06-2024 09:14 PM
Tiszteletem
Nálam is előjött a minap a zúgás/kerregés.
A mélyhűtő része felöl jött a hang/bal oldala a hűtőnek/.
Van egy kis szerelői affinításom úgyhogy nekifeküdtem. Kipakoltam a teljes hűtőt. Szerencsére volt a kózelben egy másik amibe be tudtam paszírozni mindent ideiglenesen. Aztán fogtam egy csavarbehajtót és szétszedtem a mélyhűtő részét. A zúgást egy ventillátor adta, ami el volt jegesedve.
Hogy gyorsan végezzek egy hajszárítóval mindent kiszárítottam a belsejében.
A hátulját az alján ahol a kompresszor van a védőburkolatot eltávolítottam. A vízgyűjtőjéből felitattam a vizet. A hűtőrácsról porszívóval óvatosan leporszívóztam a port.
A végén azaz most 20 perce összeraktam. Azóta csak az első hangos zümmögést hallom ami az első hűtés miatt van. A hangosabb zaj eltűnt.
Kitartást mindenkinek!