Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung side by side inverteres hűtő hangos zúgás

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-04-2022 09:39 PM)
1038 Megtekintések
mihione
Apprentice
Beállítások

Sziasztok!

Van egy 2 éves samsung side by side hűtőnk ami a mai nap folyamán jóval hangosabb kerregő hanggal működik mint eddig bármikor.Ha kinyitom az ajtaját csendben marad.Vajon mi lehet a baja?Tönkrement benne valami?

8 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Mi a pontos modellkódja a készüléknek?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
mihione
Apprentice
Beállítások

Szia!RS67N8211S9 a típusa,tegnap este egyszercsak megszűnt a hang azóta nem hallani.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Akkor jó eséllyel normális jelenségről beszélünk, ahogy azt a felhasználói útmutató is leírja:

DA68-03725F-03_SEH-1.png

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
mihione
Apprentice
Beállítások

Sajnos ma ismét előjött a hang,ez szerintem nem normális működési hang mivel az elmúlt 2 év alatt sosem volt ilyen hangos.Konkrétan a hálószobában is hallani lehet.Leginkább olyan a hangja mintha egy csapágyas centrifuga menne a szomszéd lakásban.A kompresszora vonatkozó 10 éves garanciát hogyan lehet érvényesíteni?

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ezzel kapcsolatban kérlek érdeklődj a márkaszerviznél:

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

KDKBKL
First Poster
Beállítások
Nekünk is ez a problémánk.Mintha kompreszor zúgna,kinyitom az ajtót abba hagya,aztán megint.Mit lehet tenni?
0 tetszik
mihione
Apprentice
Beállítások

Nekunk is meg mindig fennal ez a hiba,nem hivtam hozza szerelot mert azota nem olyan hangosan csinalja.En kulfoldi forumokon olvasgatva es a hutot jobban megfigyelve arra jutottam hogy valoszinuleg a fagyaszto resznel levo levego keringeto ventillator vagy picit csapagyas vagy lefagyott.Ha hatulrol meghallgatod akkor a fagyaszto oldal kozepe tajan lehet legerosebben hallani a hangot,nem volt kedvem szetbontani se leolvasztani.

0 tetszik
thegagarin
First Poster
Beállítások

Tiszteletem

Nálam is előjött a minap a zúgás/kerregés.

A mélyhűtő része felöl jött a hang/bal oldala a hűtőnek/.

Van egy kis szerelői affinításom úgyhogy nekifeküdtem. Kipakoltam a teljes hűtőt. Szerencsére volt a kózelben egy másik amibe be tudtam paszírozni mindent ideiglenesen. Aztán fogtam egy csavarbehajtót és szétszedtem a mélyhűtő részét. A zúgást egy ventillátor adta, ami el volt jegesedve.

Hogy gyorsan végezzek egy hajszárítóval mindent kiszárítottam a belsejében.

A hátulját az alján ahol a kompresszor van a védőburkolatot eltávolítottam. A vízgyűjtőjéből felitattam a vizet. A hűtőrácsról porszívóval óvatosan leporszívóztam a port. 

A végén azaz most 20 perce összeraktam. Azóta csak az első hangos zümmögést hallom ami az első hűtés miatt van. A hangosabb zaj eltűnt.

Kitartást mindenkinek!