Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

SAMSUNG, RB34T670DWW/EF Hangos ás gyakori zúgás

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-04-2022 12:56 PM)
774 Megtekintések
Wykydtronic
Apprentice
Beállítások

Üdvözlet!

1 hete vásárolt hűtőnk hangjával kapcsolatban lenne problémám/észrevételem!

Egyrészt a gyári 35dB hangerő inkább 45-50 ha megy kompresszor. Egyébként persze 0 dB. Gondolom átlagoltak a gyárban?!

De ami nagyobb baj, hogy mindez fél óránként beindul és 20-30 percig folyamatosan és változó intenzitással történik!

Ha naponta 4-5 alkalommal kapcsolna be ennyi időre/ilyen hangerőn akkor még elviselném. De óránként???

Jelenleg a cseréről érdeklődöm a vásárlás helyén, de az már nem Samsung lesz! Várom a sablon válaszokat...

Csak hogy ne koptassa valaki fölöslegesen a klaviatúrát: 

- vízszintben van (kicsit hátra dől ahogy a leírás javasolja)

- faltól a háta 5+ cm és két oldalt semmi nincs vagy fél méterre

- nem nyitogatjuk órákig akkor is bekapcsolgat ilyen gyakorisággal

- nincs teletömve 

- nem meleg az oldala 

5 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az említett modell véleményei között mások is panaszkodnak, hogy a megszokottnál hangosabban működik a készülék, így jó eséllyel ez normális jelenség.

Ettől függetlenül nem ártana szerintem, ha beszélnél valamelyik márkaszervizzel:
https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Wykydtronic
Apprentice
Beállítások

Köszi a Tippet! Ha nem jutok dűlőre az eladóval egy cseréről akkor majd megpróbálom. 

Most inkább szabadulni szeretnék ettől a márkától ha nekik ez a "normális" hangerő...a 10+ éves sokkal low budget-ebnek mondható hűtőnk nem volt ilyen hangos / gyakran kapcsolgató!

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Azért egy hűtőnél nem a zajszint az egyedüli mérvadó specifikációk és fejlődés terén, ettől függetlenül természetesen érthető, ha a vártnál nagyobb zajszint zavarja a felhasználót.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Wykydtronic
Apprentice
Beállítások

Ahogy az elején írtam is, a zajszintet még megszoktam volna.

De az hogy mióta bekapcsoltuk és 2 óra üvöltés után beálltak a hőmérsékletek gyakorlatilag fél óra csendet követ fél óra 45-50 dB-s zúgás éjjel nappal az nem elfogadható!

És (sajnos csak későn) jobban utána olvasva ez egy elég gyakori jelenség = gyárilag ilyen nevetséges a modern készülékük! 

Mindezt úgy hogy az ( ezek szerint kamu) energia címkék és minden egyéb brossúra alapján ez lenne a leghalkabb márka...nettó hazugság!

0 tetszik
happyday
Journeyman
Beállítások
Üdvözöllek. Megkérdezhetem h csere lett-e, vagy esetleg szervízt hívtál? 2 hetes a készülékem, jól lehet egy életre megbántam a vásárlását, annyira hangos.
0 tetszik