Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Care sunt top 3 jocuri horror?

(Subiect creat la: 05-07-2022 09:58 AM)
500 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

În curând va fi ziua băiatului meu (14 ani), care e mare fan de jocuri horror. Ce recomandări aveți la acest capitol?

Nu mă pricep, nu știu ce e la modă acum, poate mă ajutați să-i iau un cadou potrivit :).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
9 Răspunsuri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Pai depinde și ce gen, shooter, etc...
La shooter, eu sunt fan Painkiller și Doom, vechi, clasice și bune
0 Aprecieri
CristiMCN
Pathfinder
Opțiuni
Încearcă seria Resident Evil.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Dead by Daylight , rezident evil , F.E.A.R , the last of us ,etc
0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Dead space...old but gold
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
La mulți ani!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Resident Evil 7: Biohazard (6 e cam... Meh), Alien: Isolation, Layers of Fear, F. E. A. R, Dead Space (e o serie destul de buna), Dead by Daylight...

Majoritatea insa cred ca sunt PEGI18....nu stiu cat de recomandate sunt pt 14 ani

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
Fani Layers of Fear pe comunitate? O surpriză plăcută pot spune :))
0 Aprecieri
costintn
Voyager
Opțiuni
Phasmophobia, dead by daylight(la astea e indicat sa aiba cu cine juca pentru a fi mai amuzant), urmeaza sa apara o versiune mai horror a Phasmophobia- ghost watchers sau ceva de genul
Asemanator cu dead by daylight ar mai fi friday the 13th, merge si seria resident evil :smiling-face:
A siii...
La multi ani!
0 Aprecieri
Mikke
Pioneer
Opțiuni
La varsta asta e cam devreme ptr jocuri horror, nu credeti? Vedeti ca si jocurile de azi influenteaza comportamentul copiilor. Mai toate sunt cu violenta. Cred ca " darkside" ne invaluie.
0 Aprecieri