Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak 60fps w Diablo Immortal

(Temat utworzony: 08-06-2022 05:12 PM)
2360 Wyświetlenia
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Jak zobaczyłem że ten telefon nie obsługuje 60fps to trochę się załamałem. Prawie 7tys za sprzęt który przegrywa z xiaomi 😫
Gdyby nie samsung pass, mój sejf, wyskakujące powiadomienia w bąbelkach to bym szukał innego sprzętu. 
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Te wszystkie recenzje które mówią, tak naprawdę wciskają kit, że w codziennym użytkowaniu jest super hiper i nie ważne są cyferki z antutu to po prostu kłamią. Wystarczyło kilka mc i już to odczułem. Dla mnie granie to jest codzienne użytkowanie.
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Też staram się nie ładować podczas grania, tylko że przy dłuższej sesji, szczególnie bez dostępu do wifi bywa to trudne... Nie poprawia tego fakt, że prawie nikt nie optymalizuje gier pod exynosy... bez ładowania przy 5g grając w eve echoes (ustawienia ultra) A52s i S22 ultra wyglądają identycznie, mają dokładnie taki sam FPS, wszystko wczytuję się praktycznie tak samo... tylko że po 20 minutach gry S22 jest cieplejszy o 17-19 stopnie (najwyższą temp. ekranu sprawdzana pirometrem) i zaczyna ostro uruchamiać programowe chłodzenie i staje się zauważalnie wolniejszy, (choć dalej gra jest w pełni grywalna), natomiast A52s czasem informuje że zmniejsza głośność audio w celu chłodzenia, czego zupełnie nie da się wyczuć, jeśli nie gramy z dźwiękiem na maximum. Porównanie gier ma sens, bo za obie w dużym stopniu odpowiada ta sama firma. (Net ease games).
0 Like
Kamil9292
Pioneer
Opcje
Niestety i tak bez różnicy. Gdyby nie fakt że znam ceny tych telefonów to porównując s22 ultra do POCO x3 pro powiedziałbym że oba to flagowce, bo wydajnościowo ten drugi zrobił ogromną przepaść. A to telefony 6-7k vs 1.3k PLN... Także pytam się co w takim wypadku ma ten telefon takiego, że jest wart tyle? Exynos jest droższy od snapdragona ale za to gorszy, tak mamy to rozumieć?
0 Like
Kamil9292
Pioneer
Opcje
Zgodziłbym się że super gdyby dawali nam snapdragona a nie jakiś ***** 🤣🤣🤣
0 Like
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Powinien być wybór. Tylko wszyscy wiedzą jak by to się skończyło. Ten ich Bubelnoss umarłby śmiercią szybką
0 Like
Kamil9292
Pioneer
Opcje
Coś tam krąży plota że na 2 lata zrezygnują z exynosa by go ulepszyć by znowu wyprzedził Snapdragona XD No niestety w Genshinie najniższe na ledwo 30fps, pubg średnio wysokie 50fps, wot blitz ledwo daje rade na 60fps na wysokich, ale w każdej grze telefon grzeje się tak bardzo, że nie da się go trzymać...
0 Like
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Nie wiem, oco chodzi na S21 Ultra Diablo, genshin chodzą wzorowo, teraz lato, wiec grzeja sie bardzo.
0 Like
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Sprawdź w game booster czy nie masz włączonego oszczędzania baterii
0 Like
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
To sugestia do mnie?
0 Like
_Użytkownik_