Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak 60fps w Diablo Immortal

(Temat utworzony: 08-06-2022 06:41 PM)
1252 Wyświetlenia
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Jak zobaczyłem że ten telefon nie obsługuje 60fps to trochę się załamałem. Prawie 7tys za sprzęt który przegrywa z xiaomi 😫
Gdyby nie samsung pass, mój sejf, wyskakujące powiadomienia w bąbelkach to bym szukał innego sprzętu. 
22 Odpowiedzi
Kamil9292
Pioneer
Opcje
Nie bój się, w przyszłym roku pewnie będzie gorzej. Super flagowy telefon a ma problemy z grami nawet z 2014 xDD
Kamil9292
Pioneer
Opcje
Co prawda mam telefon u operatora, ale już wiem, że na 1000% gdybym brał kolejny drogi sprzęt to nigdy w życiu już nie zrezygnuje ze Snapdragona - i zapewne bedzie to jakiś Asus Rog phone, płacisz dostajesz mocny telefon, dobre aparaty i pełno gadżetów do telefonów, nie tak jak tutaj ze wszystko już osobno musisz kupić:) Porównując S22 ultra z EU do Rog Phone 5 Ultimate to tak jakbym porównywał gtx 1080 do rtx 3080
Kamil9292
Pioneer
Opcje
Ciekawostka, podobno w ogóle exynosy nie będą obsługiwane przez nowe gry :smiling-face: A tak poza tym poco x3 pro jest dużo lepszy i wydajniejszy w grach niż super s22 ultra (poco za 1400zł i s22 ultra za 5800-6800zł)
Mighn
Big Cheese
Opcje
Kupujesz S22 za 7 tysi, który w grach bywa słabszy od A52s za niecałe 2 tysie... to jest dopiero drwina z klienta...
Kamil9292
Pioneer
Opcje
A najlepsze w tym jest to, że sami reklamują że super do grania i zdjęć 😁
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, to już jest kompletna bzdura co Pan napisał
Mighn
Big Cheese
Opcje
Nie, nie jest bzdurą - na A52s nie ma przy diablo problemów z sypiącą się grafiką, z przegrzewaniem się telefonu (proszę spróbować zagrać na s22 i A52s przy połączeniu 5g i ładowaniu telefonu i po 15 minutach gry porównać doznania). Akurat miałem okazję porównać te dwa telefony w dniu premiery diablo, i ciężko się zdziwiłem jak zabugowane są flagowe exynosy.
jajco
First Poster
Opcje
Telefonów ogólnie nie powinno się używać podczas ładowania. Próbowałeś wyłączać superszybkie ładowanie? Na 'wolnym' ładowaniu telefon znacznie mniej się grzeje, ja nie mam problemów z przegrzewaniem się
0 Like
MarcinP_
Apprentice
Opcje
Ani grafiki Ultra, bubel ten telefon
0 Like